- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldo u Junajted nije došao samo da bude igrač: „On je sledeći, smem da se kladim“

© AP Photo / Laszlo BaloghKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2021
Pratite nas
Nema mira u Mančester junajtedu! Nakon što je Rio Ferdinand poručio da se Kristijano Ronaldo meša u posao Ole Gunaru Solskjeru, sada je Tim Šervud poručio da će Portugalac naslediti Norvežanina na klupi „crvenih đavola“.
Bivši trener Totenhema Tim Šervud ističe da će Kristijano Ronaldo biti novi menadžer Junajteda ukoliko Solskjer pod hitno ne počne da osvaja trofeje.
Bivši reprezentativac smatra da je to potpuno normalan sled okolnosti ako Norvežanin na Old Traford ne donese pehar Lige šampiona, Premijer lige, ili recimo FA Kupa.
„Mogu Ronalda da vidim na klupi Junajteda za 18 meseci. Mislim da će postati menadžer onog trenutka kada bude završio igračku karijeru. On prethodnih godina već daje instrukcije sa klupe što se videlo u finalu Evropskog prvenstva 2016. godine kada je bio pored selektora Portgugalije. Takođe, isto je učinio u Ligi šampiona na nedavnom gostovanju protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj“, rekao je Tim.
I upravo je o tome pričao Ferdinand kako je Norvežananin previše dopustio Ronaldu, da on nije samo igrač, već 'gura nos' gde mu nije mesto, aludirajući da Kristijano 'glumi' trenera.
„Smem da se kladim da će bude menadžer Junajteda za godinu i po dana ukoliko Solskjer ne bude imao rezultate. To nije onaj Ronaldo iz prvog mandata. On vrlo dobro zna šta je neophodno ekipi i ako ima želju da bude pored menadžera i da daje određena uputstva, morate mu do dozvoliti. Mada, nisam siguran da bi to smeo da radi sa nekim starijim trenerom poput Murinja, ali isto tako morate da pitate Kristijana zbog čega ustaje s klupe i daje instrukcije“, uneo je Šervud novi nemir Solskjeru koji je i ovako pod pritiskom posle poraza i eliminacije iz Liga kupa od Vest Hema (0:1).
Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2021
SPORT
Srbin na meti Britanaca: To je za crveni, udario ga je u međunožje /video/
Barselona - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2021
SPORT
Brukanju nema kraja – jedan čovek mora da ode...
Navijači Mađarske tokom utakmice protiv Engleske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2021
SPORT
Skandal u Mađarskoj dobio epilog – Boris Džonson reagovao, usledila paprena kazna
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala