- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Brukanju nema kraja – jedan čovek mora da ode...

© AP Photo / Miguel MorenattiBarselona
Barselona - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2021
Pratite nas
Nema kraja kiksevima Barselone! Posle remija sa Granadom na Kamp nouu (1:1), Katalonci su osvojili samo bod na gostovanju Kadizu odigravši utakmicu bez golova, čime su pokazali da su daleko od onog tima koji je u prošlosti mleo rivale.
Barselona nema igru, Barselona nema realizaciju, Barselone se više niko ne plaši jer je od nje ostalo samo ime.... Bila jednom jedna Barselona...
Da li se neko uopšte čudi što je Bajern pre dve nedelje očitao lekciju Kataloncima na startu Lige šampiona, koji u Primeri ne mogu da pobede Granadu i Kadiz, klubove koji su im ranije bile „redovne mušterije“, ekipe za gol-razliku...
Naslađivali su se navijači Kadiza sa Kataloncima, orilo se stadionom „Gde vam je Mesi?“, dok su njihovi fudbaleri na terenu bez ikakvih problema uspevali da zaustave Memfisa Depaja, Frenija de Jonga, Đerara Pikea i ostale „zvezde“.
Novi šamar vrlo verovatno će koštati posla Holanđanina Ronalda Kumana s obzirom na to da ovaj tim nema perspektivu i daleko je od borbe za titulu sa Realom i Atletiko Madridom koji su već odmakli, sedam, odnosno pet bodova posle svega šest odigranih kola španskog šampionata.
Frenki de Jong dobio je dva žuta kartona, drugi u 65. minutu pa je nekada neustrašiva Barselona, od koje je sada ostalo samo ime, morala da strepi i za taj bod.
Veliku priliku propustio je Salvi u 80. minutu kada mu je Ter Štegen odbranio. Doduše, mogli su gosti iz Katalonije i do sva tri boda protiv Kadiza, ali je Memfis Depaj očajno reagovao u 95. minutu u situaciji „jedan na jedan“.
Ovako, podela bodova za novu glavobolju uprave i navijača Barselone, koja pod hitno mora nešto korenito da promeni ili će nekada slavni klub, koji je minulog leta ostao bez svoje superzvezde Lea Mesija, prodat je i Luis Suarez, tavoriti na sredini tabele, što je daleko od njegove ambicije.
Fudbaleri Atletiko Madrida protestuju kod sudije Hesusa Hila Mansana - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2021
SPORT
Sudija koji je šokirao Zvezdu na meti napada: „Mansano, umri!“
Stadion Veleža - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2021
SPORT
Odjeci skandala u Mostaru – Vranješ kao „noćna mora“, cipela u glavu i pokušaj ubistva /video/
Markos Alonso i Romelu Lukaku - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2021
SPORT
Španac rekao „ne“ klečanju protiv rasizma
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala