- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Urnebesno saopštenje oslikava stanje stvari u Srbiji: „Javićemo se, dan, dva pre, svakako!“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2021
Pratite nas
Srpskom fudbalu malo treba da skrene u potpuno rasulo, nova sezona u Superligi Srbije je to i dokazala, a jedini pravi način za reakciju na sve je – smeh.
Trenerske vrteške više gotovo da nisu vest, sporni detalji bi trebalo da budu prošlost jer je u Srbiju konačno stigao VAR, doduše bez svog gotovo neophodnog partnera, tehnologije koja prati gol liniju i signalizira prelazak lopte, ali tehnologije za kontrolu izvrdavanja pravila još nema.
Veliku buru u javnosti je podigao trener Partizana Aleksandar Stanojević reagovavši na činjenicu da je Crvena zvezda odložila svoju utakmicu vanrednog kola zbog bolesti nekolicine igrača.
Navijači na utakmici Crvena zvezda - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2021
SPORT
Novi „rat“ u srpskom fudbalu; Stanojević: Ovo je skandal!
Zapravo, zbog stomačnog virusa...
I nije Zvezda jedina koju je snašla „muka“ – tako je i Radničkom iz Niša, klubu koji će u sezoni imati i četvrtog trenera, ali on neće imati priliku da debituje tako brzo.
Radnički je zatražio i dobio odlaganje duela sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca, koji je reagovao, verovatno, na jedini mogući način, s obzirom na to da upućivanje na fer i korektno sportsko nadmetanje u srpskom fudbalu nije moguće.
„Meč 10. kola koji je trebalo da bude odigran u utorak 21. septembra odložen je na zahtev FK Radnički Niš zbog bolesti igrača, uz saglasnost FSS. Igračima Radničkog želimo brz oporavak. Sigurni smo da će ozdraviti već za sledeće kolo, predstojećeg vikenda. FK Metalac će odloženu utakmicu odigrati kada svi naši igrači budu spremni, bez povreda, očišćenih žutih kartona, kada budemo dostigli top formu. Javićemo se dan, dva pre, svakako!“, navedeno je u saopštenju.
Bilo bi smešno, ali zaista je sve tako. I ostaje nam samo to – da se smejemo srpskom fudbalu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala