- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda dozvolila rivalu dva poena za četvrtinu!

© Foto : KK Crvena zvezdaNikola Kalinić
Nikola Kalinić - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2021
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Kuvajta rezultatom 98:69 (25:25,18:27, 26:2, 29:15) u poslednjoj proveri pred zvaničan početak sezone.
Najefikasniji kod crveno belih bio je Nikola Ivanović sa 20 poena, Maik Cirbes je dodao 14, a Nikola Kalinić i Ognjen Kuzmić su imali po deset.
Najefikasniji u poraženom timu bili su nekadašnji igrači Zvezde – Elmedin Kikanović je ubacio 22 poena, dok je Džejms Feldin meč završio sa 16.
Trener Dejan Radonjić i stručni štab crveno belih i na ovoj utakmici nisu mogli da računaju na veliki broj povređenih igrača.
Za ovu utakmicu na raspolaganju nisu bili kapiten Branko Lazić, Stefan Lazarević, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac i Eron Vajt.
Trening meč koji je bio zatvorenog tipa ostaće upamćen po odličnoj trećoj deonici koju je ekipa Crvene zvezde dobila sa ubedljivih 26:2, a jedine poene gosti su ubacili sa linije slobodnih bacanja.
Prvu takmičarsku utakmicu ekipa Crvene zvezde igra u petak od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić” protiv ekipe Splita.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala