- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Prljava igra – Srbija dobila čudan termin za polufinale: „Ne znam da li ne znaju ili to rade namerno“

© Foto : CEVOdbojkaši Srbije
Odbojkaši Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
Pratite nas
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije će polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj igrati u subotu od 21.00, što je novi termin u odnosu na prethodne mečeve i na šta je ukazao i selektor Srbije Slobodan Kovač.
Srbija je protiv Italije trebalo da igra od 17.30, potom je termin promenjen za 20.30, a konačan je 21.00.
Treba li isticati – u prvom terminu će igrati Poljska i to protiv Slovenije, što znači da će pobednik tog duela imati više vremena za odmor pred nedeljno finale.
„Promenili su satnicu i stavili su da mi igramo od devet sati. Ovo je jedina utakmica na EP do sada koja se igra u tom terminu. Ne znam da li ne znaju da organizuju ili to rade namerno. Da je u osam mogli bismo da prihvatimo... Ali, šta je tu je. Došli smo do polufinala, dobar je rezultat, možemo bolje, hoćemo bolje i više. To su neke stvari koje treba da nas motivišu još više da pružimo maksimum i ostvarimo dobar rezultat“, rekao je selektor Kovač.
To nije prvi problem na Evropskom prvenstvu...
„Sama organizacija nije najbolja, mada Poljaci znaju to dobro da rade. Ovog puta nije bilo najbolje, jer su mnogo velike pauze bile između promena gradova i samih utakmica. Ovde smo tri dana bez meča, pa onda igramo dve najvažnije utakmice u dva dana. Mislim da je to propust organizatora“, dodao je selektor.
Raspored je zgusnut, kaže Kovač.
„Ako imamo utakmicu do ponoći, a treba da spremamo sledećeg protivnika i da održimo sastanak sa igračima... To ne može da se radi ranije, unapred, jer kako da pričam o nekoj sledećoj ekipi ako još nismo napravili korak ka tom protivniku, to jest nismo preskočili prethodnu prepreku“, istakao je selektor.
Meč polufinala Evropskog prvenstva između Srbije i Italije moći ćete da pratite u direktnom tekstualnom prenosu na Sputnjik sportu.
Slobodan Kovač, selektor odbojkaša Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2021
SPORT
„Standardno – ne veruje se u nas, ali mi igramo za Srbiju!“
Odbojkaši Slovenije – detalj sa meča Slovenija - Češka - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2021
SPORT
Slovenija pobedila najveće iznenađenje šampionata – poznati polufinalisti EP
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala