- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Igraću finale kao da mi je poslednji meč u karijeri“ /video/

© REUTERS / Robert DeutschNajbolji teniser sveta Novak Đoković
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2021
Pratite nas
Novak Đoković, prvi reket sveta, rekao je da će u finalu US opena protiv Danila Medvedeva igrati kao da mu je to poslednji teniski meč u životu.
Najbolji teniser sveta u polufinalu Otvorenog prvenstva SAD pobedio je Aleksandra Zvereva posle velike borbe i pet setova – 4:6, 6:2, 6:4, 4:6, 6:2.
Đoković je nakon skoro četiri sata igre prebrodio najtežu prepreku u dosadašnjem delu turnira i došao je na korak do istorije, pošto će u pokušati da postane prvi teniser sa 21. Grend slem titulom, kao i prvi u Open eri koji je u istoj godini osvojio sva četiri velika turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US open).

„Jedan meč je ostao. Idem na sve ili ništa. Igraću ga kao da mi je poslednji meč u karijeri. Hteo bih da kažem hvala. Fantastična atmosfera, najbolj od starta turnira. Ovo su momenti za koje živimo, jedinstvene prilike koje dobijamo. O ovome sanjamo čak i kada se probudimo, tražimo motivaciju za ovakve stvari i isplati se uz fantastičnuatmosferu kao što je bila danas“, rekao je Đoković posle pobede.

Đoković je pohvalio i navijače koji su napravili sjajnu atmosferu, dok je imao i lepe reči za Sašu Zvereva, ali i za Stefanosa Cicipasa kog je podržao nakon što se prethodnih nedelja nalazio u centru pažnje zbog odlazaka u toalet.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2021
SPORT
Jedan korak do istorije – Đoković posle pet setova srušio Zvereva! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala