- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kapiten se vratio među „orlove“ – u ključnom trenutku

© AP Photo / Francisco SecoSmeč Nemanje Petrića i blokada nemačkih odbojkaša u prvom meču naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Briselu
Smeč Nemanje Petrića i blokada nemačkih odbojkaša u prvom meču naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Briselu - Sputnik Srbija, 1920, 10.09.2021
Pratite nas
Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić se vratio u Poljsku i pridružio treninzima ekipe, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.
Petrić je zbog povrede, sredinom grupne faze, morao da se vrati iz Krakova u Beograd, a nakon obavljenih pregleda otputovao je u Gdanjsk, gde Srbija u nedelju od 20.30 sati igra meč osmine finala protiv Turske.
Srbija je grupnu fazu završila sa skorom 4/1, a učinak je mogao da bude i maksimalan da su „orlovi“ u spektakularnom duelu sa Poljskom slavili.
U duelu aktuelnih evropskih i svetskih prvaka, pobedili su ovi drugi, odnosno Poljaci, i to u meču koji je trajao oko tri sata i koji je završen posle pet setova.
„Orlovi“ su u ostalim duelima, protiv Belgije, Ukrajine, Portugalije i Grčke, slavili i kao drugoplasirani su prošli u osminu finala.
Tamo ih čeka nezgodna selekcija Turske koja je u grupnoj fazi slavila protiv Rusije čime je pokazala da može da bude nagazna mina za svakoga.
Mikasa - Sputnik Srbija, 1920, 08.09.2021
SPORT
Ništa od spektakla sa Rusijom – Finska iznenadila i poslala Tursku na Srbiju!
Bojana Milenković - Sputnik Srbija, 1920, 07.09.2021
SPORT
Bojana Milenković za Sputnjik: Jezivo, nisam to očekivala...
Odbojkaši Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 07.09.2021
SPORT
Srbi jedva slomili Grčku, ali idu u osminu finala!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala