- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Formirana komisija za analizu bezbednosnog sektora Crne Gore

© Sputnik / Nataša MilisavljevićPodručje oko cetinjskog manastira nakon što je ceremonija ustoličenja mitropolita Joanikija završena
Područje oko cetinjskog manastira nakon što je ceremonija ustoličenja mitropolita Joanikija završena - Sputnik Srbija, 1920, 10.09.2021
Pratite nas
Biro za operativnu koordinaciju, kome je predsedavao koordinator bezbednosnih službi i potpredsednik vlade Dritan Abazović, odlučio je danas da formira Komisiju za analizu rezultata bezbednosnog sektora u vezi sa događajima na Cetinju proteklog vikenda.
Kako je saopšteno iz vlade, na sednici Biroa doneta je Odluka o formiranju Komisije za analizu rezultata operativnog usklađivanja organa obaveštajno-bezbednosnog sektora.
Sednicu Biroa je sazvao Abazović, a prisutni su bili Sergej Sekulović, ministar unutrašnjih poslova, Dražen Burić, v.d. vrhovnog državnog tužioca, Saša Mašković, v.d. pomoćnika direktora za Sektor za finansijsko-obaveštajne poslove i Miodrag Laković, savetnik potpredsednika vlade za nacionalnu bezbednost, prenosi Tanjug.
Kako se navodi, Buruć je prvi izvestio o aktivnostima koje preduzima Tužilaštvo u vezi događaja na Cetinju. Nakon v.d. VDT-a, svoj osvrt imali su i direktor UP Zoran Brđanin i direktor ANB-a Dejan Vukšić.
Brđanin, Burić v.d. VDT-a, izvestili su koordinatora Biroa o događajima na Cetinju, radnjama koje su preduzete i koje će biti preduzete do naredne sednice Biroa.
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 10.09.2021
REGION
Demokrate: Abazoviću, obori Vladu ako imaš petlju; URA: A vi više ne hoblujete parket…
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala