Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Položen kamen temeljac za fabriku kineske vakcine

© STRAHINJA ACIMOVICPredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike za proizvodnju vakcina kineske kompanije Sinofarm, uz zajedničko ulaganje Srbije, Narodne Republike Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike za proizvodnju vakcina kineske kompanije Sinofarm, uz zajedničko ulaganje Srbije, Narodne Republike Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2021
Pratite nas
Kamen temeljac za izgradnju fabrike za proizvodnju vakcina kineske kompanije „Sinofarm“ položen je danas u zemunskom naselju Soko Salaš, čime je svečano označen početak radova.
Kamen temeljac su zajedno položili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo, Kaldun Al Mubarak generalni i izvršni direktor kompanije „Mubadals“ i član upravnog odbora kompanije Grupa 42, generalni direktor kompanije Grupa 42 Peng Sijao...
Fabrika u kojoj će se proizvoditi „Sinofarm“ vakcina zajedničko je ulaganje Srbije, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Predsednik Vučić poručio je da će srpska fabrika vakcine biti jedna od najmodernijih, i da je njena izgradnja važna i za Srbiju, i za ceo region, prenosi Tanjug.
Kovid odeljenje Kliničko-bolničkog centra u Nišu - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2021
SRBIJA
Prognoza lekara: Imaćemo i 10.000 novih slučajeva dnevno
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala