- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Reči su suvišne, dovoljno je reći – Katarina Lazović! /video/

© AP Photo / Darko VojinovicKatarina Lazović
Katarina Lazović - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2021
Pratite nas
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je briljantnom igrom u polufinalu Evropskog prvenstva uspela da pobedi Tursku i plasira se u novo finale, a ljubitelje odbojke svojim fenomenalnim nastupom osvojila je Katarina Lazović.
Mlada Beograđanka, rođena 1999. godine, iz drugog plana je stigla do uloge heroja, uz već standardno fenomenalnu Tijanu Bošković.
Lazovićeva je utakmicu startovala sa klupe, ali je selektor Zoran Terzić primetio da Bianka Buša nije na svom nivou i odlučio je da rizikuje.
I rizik se isplatio!
Lazovićeva je briljirala na svim poljima, svetu je pokazala da ima veoma lucidan način serviranja, uspešna je bila i u napadačkim akcijama, upisala je 11 poena, ali...
Sjajna srpska odbojkašica je potpuno oduševila radeći svoj primarni posao, briljantno je primala servise, a još bolje štitila polje u momentima kada su Turkinje napadale iz svih oružja.
Posebno je fenomenalan bio momenat kada je u jednom poenu upisala čak četiri odbrane, lopta je jednostavno hrlila ka njoj i Lazovićeva je izrasla u pravu heroinu srpskog tima.
„Katarina Lazović ceo teren pokriva kao Saša Zdjelar“, glasio je jedan od komentara.
Vesela, nasmejana, talentovana i borbena Beograđanka „osvojila“ je društvene mreže i pronela je glas o sebi širom sveta.
„Ono što je danas uradila Katarina Lazović nije zabeleženo od prve utakmice prvenstva“, glasio je komentar na portugalskom jeziku.
Novu priliku za dokazivanje Katarina će imati u finalu Evropskog prvenstva, Srbija se od 20.00 u Beogradu sastaje sa Italijom, uz direktan tekstualni prenos na Sputnjik sportu.
Detalj sa utakmice Srbija – Turska na Evropskom prvenstvu - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2021
SPORT
Atomska odbojka i drama u Areni – Srbija je u finalu!
Srbija – Rusija, odbojkašice, Evropsko prvenstvo u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2021
SPORT
Tijana Bošković oborila svetski rekord!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala