- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Američki „džin“ odbio da govori o Đokoviću

© AP Photo / Charles KrupaDžon Izner
Džon Izner - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2021
Pratite nas
Visoki američki teniser Džon Izner doživeo je neočekivano ubedljiv poraz u prvom kolu US opena, a onda dobio neprikladno pitanje vezano za Novaka Đokovića na koje nije želeo da odgovori.
Izner je izgubio od sunarodnika Brendona Nakašime sa 3-0 u setovima – 7:6, 7:6, 6:3.
Američkom „džinu“ je ovo bilo jedno od najlošijih izdanja na US openu u karijeri, pa je zbog toga bio vidno neraspoložen, ali je došao na pres-konferenciju.
Jednom akreditovanom novinaru je palo na pamet da Iznera posle ovako bolnog poraza ne pita o meču, već o – Novaku Đokoviću.
„S obzirom da si mu vršnjak, šta misliš o svemu što je Novak Đoković uradio ove godine i tome kako je sustigao i došao na korak od toga da prestigne Nadala i Federera?“, glasilo je pitanje.
Izneru nije bilo jasno zašto je dobio pitanje o Novaku posle poraza u prvom kolu turnira od US opena, pa je u istom maniru odgovorio.
„Šta želite da vam kažem na to? Neverovatno je, stvarno je dobar, ali ne želim da pričam o tome u ovom trenutku. Izvinjavam se“, kazao je Izner.
Pobednik duela protiv 208 centimetara visokog Amerikanca igraće u drugom kolu protiv kvalifikanta, Slovaka Aleksa Molčana.
Endi Mari protestuje kod supervizora na US openu 2021 u prvom kolu protiv Stefanosa Cicipasa  - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2021
SPORT
Mari poludeo zbog slučaja „toalet“ – i osuo paljbu po Grku!
Federer i Nadal nisu ni bili problem – ko onda ugrožava Đokovića?
Čuveni trener upozorio Đokovića: Ne budi prepotentan, to može da te uništi!
Ruskinja odbrusila Nemcu: Ne plašim se tebe, tvoje porodice i tvojih advokata!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala