- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Leto povratnika na Malom Kalemegdanu – stiže francuski centar

© AFP 2023 / NICOLAS ASFOURIMatijas Lesor
Matijas Lesor - Sputnik Srbija, 1920, 28.08.2021
Pratite nas
Matijas Lesor, bivši košarkaš Crvene zvezde, nalazi se pred povratkom na Mali Kalemegdan nakon što je dres crveno-belih nosio u sezoni 2017/2018.
Lesor, koji ima 25 godina, prethodne sezone nosio je dres Monaka i sa francuskim klubom osvojio je Evrokup pobedivši u velikom finalu Uniks.
Matijas je bio jedan od važnijih košarkaša u timu Zvezdana Mitrovića, ali dve strane nisu produžile saradnju i Zvezda to želi da iskoristi, preneo je „Mocartsport“.
Iako Lesor nije ostao u najboljem sećanju kod navijača Zvezde jer je promašio zicer u finalu ABA lige protiv Budućnosti, njegovim dolaskom crveno-beli bi dodatno ojačali centarsku liniju.
Francuski centar imao je samo 22 godine kada je prvi put igra za Zvezdu, vremenom je sazreo i navijači šampiona Srbije i ABA lige mogli bi da vide drugačijeg Lesora u poređenju na sezonu 2017/18.
Dobra stvar je i što su Dejan Radonjić, trener Zvezde, i Lesor sarađivali u minhenskom Bajernu, te su crnogorskom stručnjaku dobro poznati kvaliteti Francuza.
U Zvezdu su se ovog leta vratili Nikola Kalinić, Nejt Volters, Luka Mitrović i Stefan Lazarević, a ekipu su pojačali i Ostin Holins, Nikola Ivanović i Eron Vajt.
Američki košarkaš Nejt Volters - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2021
Zvezda okuplja dobro poznata lica – vratio se Amerikanac!
Nikola Kalinić - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2021
Kalinić se vratio u Zvezdu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala