Mediji ga selili iz kluba u klub, ali Srbin je ubedio „kralja“ da mu veruje!

© AP Photo / Paul White Luka Jović
 Luka Jović  - Sputnik Srbija, 1920, 21.08.2021
Pratite nas
Luka Jović, napadač reprezentacije Srbije, ostaće u Real Madridu jer je ubedio čelne ljude kluba da mu veruju i u toku sezone trebalo bi da dobije šansu da se dokaže u „kraljevskom“ klubu.
Jovića, koji u decembru puni 24 godine, mediji su selili iz kluba u klub, mesecima se pisalo kako Madriđani ne računaju na njegove usluge, ali prema najnovijim informacijama ostaće u klubu.
Srpski napadač otpočinje treću sezonu u najtrofejnijem fudbalskom klubu Evrope, ali za dve godine odigrao je svega 33 utakmice, postigao dva gola i prosečno je na terenu provodio samo pola sata.
Zbog toga je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta i, iako je imao odličan start, strelac je bio svega četiri gola na 18 mečeva u Bundesligi.
Ipak, Jović je došao u odličnom stanju na pripreme, Anćeloti, trener Reala, je primetio njegovu želju da ostane i da se bori za veću minutažu, te će 23-godišnji Srbin ostati u Madridu.
Jović je u Real prešao leta 2019. u transferu vrednom 60.000.000 evra, ali za sada nije opravdao ni deset odsto te svote. Nije imao ni sreće, što zbog povreda, a što zbog toga što „kraljevski“ klub igra uglavnom sa jednim napadačem – Benzemom – te je Jović uvek u drugom planu.
Tako je i na početku ove sezone, ali znamo da je fudbalska godina duga i da je sve moguće. Za Jovića je najvažnije da bude spreman kada dobije šansu.
Prvu već bi mogao da ima u nedelju kada Real Madrid gostuje Leventeu (22.00).
Englezi objavili podatke o skandaloznom ponašanju u Londonu
Luda priča o Romanovom potezu koji je promenio istoriju
Piksi objavio spisak – poziv dobio najmlađi golman u istoriji Lige šampiona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala