„Tata mi je rekao da izblokiram sestru i da izađem sa terena“ /video/

© Ivica Veselinov/CEVsestre Bošković
sestre Bošković - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Pratite nas
Srbija je deklasirala Bosnu i Hercegovinu (3:0) u Beogradu na otvaranju Evropskog prvenstva u odbojci, a taj meč obeležio je okršaj sestara Bošković - Tijane i Dajane.
Dajana koja se takmiči u dresu reprezentacije BiH otkrila je posle poraza, šta joj je otac poručio kada je žreb namestio da se već u prvom kolu EP sastanu sestre.

„Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo sestre. Kada sam je izblokirala više je bilo smešno, nego 'vau', zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i da završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale. Sve u svemu bilo je veoma zanimljivo“, izjavila je Dajana posle meča.

Na njene reči nadovezala se iskusnija Tijana, koja je jedan od lidera Srbije i koja se nedavno okitila bronzom na Olimpijskim igrama u Tokiju.
„Nije me izblokirala. Ne sećam se toga. Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u našoj grupi i što sam imala priliku da se sastanem sa sestrom. Zadovoljna sam pošto nam je ovo prva utakmica o povratka iz Tokija, imale smo malo vremena da se prilagodimo uslovima. Osećam posebne emocije što igramo u Srbiji pred domaćom publikom. Hvala im što su došli da nas podrže i nadam se da će doći u još većem broju na narednim mečevima“, poručila je srpska odbojkašica koja je sa 18 poena bila najefikasniji akter susreta, dok je Dajana Bošković bila najbolja u taboru BiH sa 14 poena.
Srbiji će na EP u Beogradu naredni rival biti Francuska, dok se Bosna i Hercegovina sastaje sa Azerbejdžanom.
Odbojkašice Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Furiozan početak odbojkašica Srbije na EP u Beogradu!
Odbojkašice Srbije – OI Tokio - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Odbojkašice kreću u odbranu zlata!
Srpska atletičarka Ivana Ilić - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2021
Ivana nije napravila novo čudo, ali je bila peta na svetu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala