Mesi odmara kod kuće, a u Parizu – delirijum /video/

© AP Photo / Francois MoriLionel Mesi
Lionel Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2021
Pratite nas
Lionel Mesi, po mnogim najbolji fudbaler svih vremena, trebalo je u podnevnim časovima da sleti u Pariz, ali te spekulacije nisu se obistinile i Argentinac se trenutno nalazi u svojoj kući u Barseloni.
Prelazak Mesija u Pari Sen Žermen pitanje je vremena, ali po svemu sudeći to se neće desiti u ponedeljak, iako su „L'Ekip“ i ostali francuski, ali i svetski mediji najavili takvu vest.
Ta ista vest dovela je do toga da se na aerodromu „Šarl de Gol“, kao i ispred “Parka prinčeva“, okupi više stotina navijača. U jednom trenutku nastao je i stampedo jer su navijači pomislili da je Leo sleteo.
Mesi je posle dvadeset godina napustio Barselonu jer katalonski klub nije mogao zbog finansijskog fer-pleja La Lige da mu ponudi novi ugovor.
PSŽ je to iskoristio i odmah stupio u kontakt sa Mesijem i njegovim predstavnicima, i prema pisanju medija jako je blizu da prihvati ponudu bogatog pariskog kluba.
Zato se svakog sata iščekuje odlazak Mesija u Pariz, međutim, prema najnovijim informacijama, Argentinac se nalazi u svojoj kući u Barseloni i odmara sa decom.
U Parizu vlada potpuni haos, a biće još veći kada saznaju da je Leo napustio kući i da je krenuo put prestonice Francukse.
Lionel Mesi, Barselona - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2021
Podrhtava evropsko tlo – Mesi stiže u Pariz!
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2021
Gotovo je: „Mesi je naš“
Trese se Katalonija: Mesi napustio Barselonu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala