Gotovo je: „Mesi je naš“

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaLeo Mesi
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2021
Pratite nas
Brat vlasnika Pari Sen Žermena, Kalid bin Hamad Kalif Al Tani, oglasio se na društvenim mrežama, poručivši da je postignut dogovor sa Lionelom Mesijem. Nepunih 48 sati što je napustio Barselonu, Argentinac izgleda već ima novi klub.
Nije okolišao Al Tani, već je u kratkoj poruci bio krajnje jasan.
„Pregovori su zvanično zaključeni, saopštenje će biti kanije“, tvitovao je Al Tani, a dominirala je slika, tačnije fotomontaža Mesija u dresu pariskih „svetaca“.
Argentinski superstar će prema pisanju brojnih medija, dobiti vrtoglavih 30 miliona evra samo za potpis, dok bi na ime trogodišnjeg ugovora trebalo da inkasira 120 miliona evropskih novčanica.
I iz Katalonije stižu informacije da je gotovo i da je Mesijev otac Horhe na putu ka Parizu, a da će zvanična promocija biti održana u utorak, piše Mundo Deportivo.
Podsetimo, Mesiju je otac ujedno i menadžer, pa brojni mediji pišu da će i on i te kako profitirati od čitavog posla.
Pari Sen Žermen je praktično jedini tim koji može sebi da priušti Mesija, s obzirom na to da se Mančester siti sam „precrtao“ pošto je doveo Griliša iz Aston Vile za 105 miliona evra.
Ipak, Pep Gvardiola i ostali iz Sitija nisu ni pomišljali da bi finansijski uslovi LaLige mogli da rastave Mesija i Barselonu.
Parižani će u Argentincu dobiti monstruozno pojačanje, pa će drim-tim koji imaju biti jači za superstara.
Samo zamislite pakleni napadački trio: Mesi, Nejmar, Mbape.
Plus su ovog leta došli Donaruma, prvak sveta sa Italijom, veza je ojačana dovođenjem Vajnalduma iz Liverpula, tako da „sveci“ na svakoj poziciji praktično imaju dva ili tri top fudbalera, pa je jasno da će ambicije biti da u predstojećoj sezoni osvoje sve što se osvojiti može.
Podrhtava evropsko tlo – Mesi stiže u Pariz!
Rus je spremio 100 miliona za „zver“, ali je odgovor bio „ne“
„Mesi je u šoku“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala