Legija sprečila slavlje u Zagrebu!

© DAMIR SENCARNavijači Dinama iz Zagreba
Navijači Dinama iz Zagreba - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2021
Pratite nas
Fudbaleri zagrebačkog Dinama nisu uspeli da savladaju poljsku Legiju u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona – prvi meč tih rivala, od kojih bi pobednik mogao da se sastane sa Crvenom zvezdom u narednoj rundi, završen je rezultatom 1:1 u Zagrebu.
Legija, u čijem timu je srpski reprezentativac Filip Mladenović, sprečila je već pripremljeno slavlje navijača Dinama, takozvanih Bed blu bojsa, koji su pozvali na donošenje hrvatskih zastava i proslavu akcije „Oluja“ koja je 1995. godina proterala hiljade Srba iz Hrvatske.
Delovalo je da ide ka slavlju, Dinamo je vodio od 60. minuta golom Bruna Petkovića, ali je u 82. minutu izjednačenje doneo Ernesto Muci.
Hrvatska policija - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2021
Masovna tuča navijača u Zagrebu, teško povređen Poljak: Objavljen snimak početka haosa /video/
Zagrebačka ekipa je tokom utakmice slala brojne zamerke sudiji sudiji Antoniju Lahosu, zbog toga je pomoćni trener Alen Peternac isključen, a u finišu su protestovali tražeći penal.
Naime, u prvom minutu nadoknade vremena Petković je pao u šesnaestercu, ali je Španac samo odmahnuo rukom.
Ishod meča Dinamo – Legija je identičan onom iz Beograda, između Crvene zvezde i Šerifa, pa će se zagrebački i beogradski tim do potencijalnog međusobnog okršaja morati izboriti u revanš mečevima, kao gosti.
Crvena zvezda – Šerif - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2021
Bizaran potez Kange, očajna reakcija Borjana – Zvezda bez pobede u Beogradu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala