Burno u Zagrebu – a Zvezda nije ni blizu: „Kako vas nije sramota?“

© Flickr / Rasiermesser KalleNavijači Dinama Zagreb Bed Blue Bojsi
Navijači Dinama Zagreb Bed Blue Bojsi  - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2021
Pratite nas
Dinamo iz Zagreba se već priprema za potencijalni duel sa Crvenom zvezdom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je to počelo neslavno – protestom navijača zbog najavljenog načina prodaje karata.
Hrvatski i srpski klub bi mogli da se sastanu u plej-ofu kvalifikacija, ali je prethodno neophodno da Zvezda eliminiše Šerif, a Dinamo Legiju.
Navijači su, čuvši za mogućnost da dočekaju crveno-bele u hrvatskoj prestonici, pohrlili na stadion kako bi kupili karte.
Ipak, klub je naveo da će prednost kupovine imati oni koji budu kupili kartu za prethodno kolo, protiv Legije, čak i ispred navijača sa godišnjim ulaznicama.
To je izazvalo ogorčenje navijača sa godišnjim ulaznicama, a jedan od njih je ostavio poduži komentar.
„Kako vas nije sramota? Zaista? Imate gotovo 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle, koji nisu zbog pandemije mogli da idu na utakmice, a nisu dobili nikakvu satisfakciju od kluba. Nismo je ni tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam ni koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine – godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu utakmicu pre te? I to usred sezone godišnjih odmora objavite danas u 12.00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem verovatno još uvek stoji stolica sa mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, verovatno neću moći da kupim kartu“, navedeno je u komentaru.
Zvezda igra prvu utakmicu protiv Šerifa u utorak od 21.00 u Beogradu, dok će Dinamo na svom terenu nastupiti u sredu od 20.00.
Zdravko Mamić - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2021
Mamić preko Sputnjika šalje molbu Vučiću: Voleo bih da budem na „Marakani“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala