Objavljen datum prikazivanja serije „Gospodar prstenova“

© Foto : Youtube/ MovieclipsScena iz filma „Gospodar prstenova: Povratak kralja“
Scena iz filma „Gospodar prstenova: Povratak kralja“ - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2021
Pratite nas
Serija „Gospodar prstenova“ koja će se emitovati na „Amazonovom” servisu „Prajm video“ počinje 2. septembra 2022. godine!
Zvanično je objavljeno na Tviter stranici „The Lord of the Rings on Prime”, što su verni obožavaoci ove franšize jedva dočekali.
Prema ranijem saopštenju kompanije, serija će se baviti pričom koja prethodi „Družini prstena”, prvom delu slavne trilogije DŽ. R. R. Tolkina.
Radnja je smeštena u tzv. Drugo doba, hiljadama godina pre događaja koje je Tolkin opisao u „Hobitu” i „Gospodaru prstenova”.
Prema rečima autorskog tandema Džona D. Pejna i Patrika Mekeja, kojima je poverena realizacija čitavog projekta, pratićemo već poznate, ali i mnoštvo novih likova dok se suprotstavljaju zlim silama koje kuljaju u Srednjoj zemlji.

„Kako Bilbo kaže: ’Mislim da sam spreman da krenem na novo putovanje‘. Živeti i disati Srednju zemlju tako mnogo meseci, bila je avantura života. Ne možemo da dočekamo da i obožavaoci dobiju tu priliku“, rekli su Pejn i Mekej.

Vorner je navodno pregovarao i s „Netfliksom“ i HBO-om, ali su prava na kraju pripala Amazonu.
„Putovanje počinje 2. septembra 2022. premijerom naše originalne serije ’Gospodar prstenova‘ na ’Prajm videu‘. Ne mogu da opišem koliko smo svi uzbuđeni što ćemo svetsku publiku povesti na novo, epsko putovanje Srednjom zemljom. Naši talentovani producenti, postava, kreativni i produkcijski timovi neumorno su radili na Novom Zelandu da ožive ovu neispričanu i zadivljujuću viziju“, rekla je Dženifer Salke, direktorka „Amazon studija“, prenosi portal DDL.
Scena iz filma „Gospodar prstenova“ - Sputnik Srbija, 1920, 08.09.2020
Tajne poruke „Gospodara prstenova“: Da li popularni film krije odgovore o pandemiji korone
U seriji igraju Sintija Adai Robinson, Robert Aramajo, Ovejn Artur, Maksim Boldraj, Nazanin Bonijadi, Morfid Klark, Ismael Kruz Kordova, Čarls Edvards, Kristijan Gravel, ser Leni Henri, Ema Horvat, Bendžamin Voker i mnogi drugi. Najznačajnije književno delo epske fantastike trilogija „Gospodar prstenova” DŽ. R. R. Tolkina adaptirano je u filmove početkom 2000. godine, dok je tri godine kasnije osvojio Oskara u svim kategorijama u kojima je treći deo nominovan.
Da li će serija ponoviti bar približno uspeh filmova, ostaje da sačekamo septembar 2022. godine i vidimo.
Gospodar prstenova - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2021
Ruska verzija „Gospodara prstenova“ stara 30 godina objavljena na Jutjubu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala