Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Novakov krik nemoći /video/

© AP Photo / Seth WenigNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, neočekivano je poražen od Aleksandra Zvereva u polufinalu Olimpijskog turnira. Pre svega zbog činjenice da je prvi set dobio s ubedljivih 6:1, da bi onda usledila katastrofa. Pokušao je Novak da se motiviše, tražio podršku s tribina, ali nije vredelo.
Srpski as je u trećem setu bio vidno nervozan kada je sunovrat bio očigledan. I tada je usledio urlik, upućen srpskom timu na tribinama.
"Hoćete li jače?"
I bio je to krik nemoći, krik koji je na najbolji mogući način opisivao Đokovićevu nemoć u tom trenutku, te je izbacujući frustraciju iz sebe pokušao da nađe dodatnu energiju, koja mu je bila preko potrebna za čudo.
Ipak, čudo se nije dogodilo, Nemac Zverev je u trećem setu izdominirao i slavio je s ogromnih 6:1, čime je sebi trasirao put u veliko finale Olimpijskih igara u Tokiju, dok će Novak protiv Karenja Buste morati da se bori za bronzanu medalju u subotu ujutru.
Prava je šteta što je Novak Đoković ostao bez prilike da osvoji Zlatni slem, koji podrazumeva četiri Grend slema u sezoni, kao i prvo mesto na Olimpijskim igrama.
Đoković i Troicki - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
„Ja sam bio protiv, ceo tim je bio protiv, ali – Novak je doneo odluku“
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Đoković: Užasno!
Aleksandar Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
„Pobedio sam Đokovića i vi me to pitate?!“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala