Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Đoković: Užasno!

© AP Photo / Patrick SemanskyNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, posle dva teška poraza u polufinalima olimpijskog turnira rekao je da se oseća užasno.
Đoković je najpre šokantno izgubio od Aleksandra Zvereva u pojedinačnoj konkurenciji, iako je imao prednost od jednog seta i brejka.
Potom se našao na terenu u tandemu sa Ninom Stojanović, ali je i tu doživeo neuspeh protiv Aslana Karaceva i Elene Vesnine.
„Užasno... Osećam se užasno...“, naveo je Đoković.
Videlo se na licu velikog šampiona da je delovao snuždeno zbog svega što se u jednom danu izdešavalo u Tokiju na Olimpijskim igrama, a odnosi se na dva poraza.
Nina Stojanović i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Novak je doživeo još jedan poraz – nije pomogla ni Nina protiv Rusije!
Prevashodno na onaj šokantni od Nemca Zvereva, gde je prvi set dobio 6:1, a onda je usledio neobjašnjiv pad u igri i svega četiri osvojena gema, naspram 12 izgubljenih.
„To je sport. On je igrao bolje. Moram da mu odam priznanje na preokretu. Servirao je ekstremno dobro. Nisam dobijao mnogo prilika na njegov drugi servis, a moj servis drastično je opao. Otkako sam poveo 3:2 u drugom setu, nisam dobijao lake poen uopšte. Igra mi mi se raspala, mislim da je nanizao osam gemova. Stao sam, njemu sam dao priliku da napadne, slab procenat prvog servisa. Na ovom nivou, sa pritiskom Igara i nastupa za svoju zemlju... Nisam došao ovde svež, došao sam izuzetno iscrpljen, ali i dalje motivisan, sa željom da donesem medalju“, poručio je Đoković.
Pred prvim teniserom sveta, koji neće imati priliku da ostvari san i osvoji Zlatni slem, sada su dve borbe za bronzanu medalju.
„Ne znam šta bih rekao. Trenutno se osećam užasno, ali sutra se nadam svežem početku. Nadam se da ću se oporaviti i da ću moći da osvojim barem jednu medalju za svoju zemlju“, konstatovao je Novak.
Šokantan poraz Đokovića u polufinalu Olimpijskih igara!
Zverev Đokoviću: Žao mi je... /foto/
„Ludi“ ruski tandem ide u finale!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala