Šta Srbi još neće smeti da negiraju ako prođe Inckov zakon

CC0 / Rixabay / Tajni spisi
Tajni spisi - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Pratite nasTelegramOdyssey
To što je bosanski protektor-okupator Valentin Incko zabranio Srbima da negiraju da su počinili genocid u Srebrenici, mogao bi da bude najbolji primer kako da se ovaj narod konačno prevaspita.
Zločin u Srebrenici je težak, strašan i predstavlja istorijsku sramotu za Srbe, ali se on monstruoznom zloupotrebom danas koristi kao regionalna batina za brutalno ostvarenje evroatlanskih političkih ciljeva. I za konačno otvaranje velike krize u dejtonskoj Bosni.
Ali, ukoliko prođe Inckova poslednja odluka i ako Srbe počnu da hapse kada za Srebrenicu kažu da je masakr, ali ne i genocid, onda će se ići dalje.
Mogli bismo već da zamislimo „tajni dokument“ koji čeka svoje obelodanjivanje.
U njemu bi moglo da piše:
Zabranjuje se negiranje i osporavanje utvrđene istine:
Da je Kosovo nezavisna država koja nikad nije bila deo Srbije, da su Pećka patrijaršija i Dečani od praiskona albansko kulturno dobro, da u Kosovskoj bici 1389. nije ni bilo Srba, a da je knez Lazar plod fikcije i mitomanskog ludila.
Zabranjeno je negiranje neosporne činjenice:
Da je Crna Gora oduvek bila nezavisna i nikad u vezi sa Srbijom, da je bila u NATO-u i pre stvaranja Alijanse 1949. godine, da je Njegoš oduvek bio posvećen Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi, a da je Sveti Petar Cetinjski zavetovao Lovćen cetinjskim komitima i Mirašu Dedeiću lično.
Zabranjeno je negirati nepoljuljane fakte:
Da su na osnovu odluka Haškog tribunala, Naser Orić, Ante Gotovina, Ramuš Haradinaj i mnogi drugi koji su ubijali srpske žene i decu — heroji, junaci, velelepni primeri čojstva i ljudi koji su doneli mir i prosperitet na Balkan.
Zabranjuje se negiranje onoga što svako mora da zna:
Da u stvari Rusija pritiska, ucenjuje, uslovljava Srbiju na njenom putu u srećnu budućnost, a da NATO i EU brane srpske nacionalne interese na svakom koraku, u svim međunarodnim forumima i geopolitičkim bitkama, pa čak i kada je zapadna Vojna alijansa — bombarduje.
Zabranjuje se negiranje realnosti:
Da je Srpska pravoslavna crkva retrogradna i štetna, da Vojsku Srbije treba ugasiti, oružje pretopiti, a da najveće poverenje Srbi moraju da povere nevladinim organizacijama, borcima za rodnu ravnopravnost i ženama u crnom.
Zabranjuje se negiranje nepobitnog:
Da je Nikola Tesla Hrvat, Amerikanac, žestok pobornik Evropske unije, evroatlanskih integracija, građanin sveta i naelektrisani borac za ljudska prava i jedinstvene valute — evra.
Zabranjuje se negiranje istorijskog aksioma:
Da je Jasenovac bio radni logor bez Srba, a „Oluja“ humanitarna akcija u kojoj su Hrvati čak molili Srbe da ostanu u svojim domovima i zalivali im cveće na verandi, kako 1941. tako i 1995.
Zabranjuje se negiranje suštine:
Da su Srbi u stvari amorfni i anacionalni građani sveta, bez zastave, himne i grba, bez predaka i bitaka, bez krune i prezimena, bez ponosa i pobeda, u magarećoj klupi kad se obeležavaju velike istorijske pobede.
Mnogo toga bi još moglo da piše u dokumentu koji je već zamisliv.
Jer, nema više razloga da se u mukotrpnim i debelo plaćenim procesima i kampanjama dokazuju te „istine“.
Jednostavno, dekretom, potezom pera, zabrani se negiranje svega što poništava Srbe i Srbiju.
Izabere se i neki novi Incko koji će te odluke po hitnom postupku da sprovede u delo, pa da se Srbima jednom za svagda zabrani negiranje činjenice — da oni uopšte ne postoje.
To je za njihovo dobro.
Jer, očigledno je da mnogi smatraju da ne treba Srbima ni predsednik ni kralj, ni premijer ni general, ni naučnik ni patrijarh, ni međunarodno pravo ni Ujedinjene nacije, već — visoki predstavnik.
Srećom, potez Valentina Incka više govori o beznađu, jalovosti i dekadenciji surove višedecenijske zapadne politike prema Republici Srpskoj.
Nažalost, ovo je jedna vrlo rizična igra na tlu gde je svaka igra opasna i gde su posledice nesagledive.
(Korigovana verzija prethodno objavljenog teksta)

Stari naslov: Procureo tajni dokument: Šta Srbi još neće smeti da negiraju — osim genocida u Srebrenici
Novi naslov: Šta Srbi još neće smeti da negiraju ako prođe Inckov zakon
Valentin Incko visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu. - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2021
Potpaljena kriza koja preti da uništi dejtonsku Bosnu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala