Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Nina i Miomir – lagane pobede za Srbiju

© AP Photo / Rick RycroftSrpska teniserka Nina Stojanović posle poraza od Serene Vilijams na Australijan openu 2021.
Srpska teniserka Nina Stojanović posle poraza od Serene Vilijams na Australijan openu 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Pratite nas
Nina Stojanović i Miomir Kecmanović, članovi teniskog tima Srbije na Olimpijskim igrama, zabeležili su pobede na startu Olimpijskih igara.
Nina je sjajnom igrom pobedila japansku teniserku Nao Hibino.
Rezultat u dva seta je bio 6:3, 6:3.
Meč je obeležio festival brejkova, Stojanovićeva je bila u zaostatku od 3:1, ali je uspela da osvoji pet uzastopnih gemova i da dobije prvi set.
Nastavak meča je obeležio njen dobar ritam, u četvrtom gemu je iskoristila četvrtu brejk priliku, a posle 87 minuta igre je završila duel.
Devet minuta manje na terenu je proveo Kecmanović, 50. teniser sveta je u dva seta pobedio Kamila Majčaržaka iz Poljske sa 6:4, 6:2.
Kecmanović je već u prvom gemu napravio brejk, Poljak je uspeo da izjednači na 3:3, ali je srpski teniser odmah uzvratio is tekao prednost koja ga je dovela do prilike da u desetom gemu okonča prvi set.
Dalje nije bilo dilema, Kecmanović je poveo sa 4:0 i na kraju je rutinski završio drugi set, iskoristivši prvu meč loptu u osmom gemu gde rivalu nije dozvolio da osvoji niti jedan poen.
Novak Đoković ljubi grb Srbije tokom ATP kupa 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Novak furiozno do prve pobede u Tokiju!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala