Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Brazilka „odlepila“ za Novakom: Idolu – obožavam te! /foto/

© AP Photo / Koji SasaharaGabi – odbojkašica Brazila
Gabi – odbojkašica Brazila - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2021
Pratite nas
Gabriela Gimaraeš, poznatija pod nadimkom Gabi, jedna je od najboljih odbojkašica sveta na poziciji primača i sa velikim oduševljenjem podelila je sliku sa Novakom Đokovićem na društvenoj mreži Instagram.
Gabi spada među najpoznatije odbojkašice sveta, sa reprezentacijom Brazila ima pregršt medalja, dok na klupskom nivou nastupa za giganta Vakifbank u kom je tehničar naša Maja Ognjenović.
Zvezda je u odbojci, ali van terena jako je skromna i prizemna što je pokazala u susretu sa Novakom Đokovićem kog je nazvala idolom.
„Bukvalno mi nije dobro. I dalje ne verujem. Pored toga što mi je idol, Novak je još i super fin. Obožavam te“, napisala je Gabi na Instagramu.
Đoković je to video i odgovorio joj serijom lepih emotikona. To možete videti u komentaru na objavi.
Gabi nije jedina koja je „odlepila“ za Đokovićem u Tokiju, mnogi sportisti su iskoristili šansu da se slikaju sa srpskim velikanom.
Novak Đoković na treningu u Tokiju pred početak Olimpijskih igara - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Put do zlata vodi preko Rusa – Đoković saznao rivale u Tokiju!
Đoković je sa velikim očekivanjima došao u Japan, želi da bogatu riznicu još više obogati, a pre nego što krene u pohod na olmpijsko zlato mora da izađe u susret kolegama iz drugih sportova.
Novak je velika zvezda u svetu sporta, a potvrdu toga dobio je i u Japanu gde ga sportisti na svakom koraku pitaju za fotografiju.
Odbojkašice, hokejaši, plivači, plivačice, takmičari iz badmintona... Svi su zatražili sliku sa najvećim teniserom sveta.
Put do zlata vodi preko Rusa – Đoković saznao rivale u Tokiju!
Cicipas komentarom „podigao prašinu“, oglasio se i Amerikanac /video/
Simbol britanske aristokratije u rukama Srbina /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala