Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Razbijen mit pred OI – možda su od kartona, ali će se tresti kreveti u Tokiju /video/

© AP Photo / Jae C. HongOlimpijske igre u Tokiju
Olimpijske igre u Tokiju - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Irski gimnastičar Ris Maklenegan razbio je mit o tome da kreveti napravljeni od recikliranog kartona u Olimpijskom selu neće moći da „prežive“ akciju sportista. Činjenica je da su organizatori poželeli da svedu na minimum seks na Igrama, te su postavili krevete koji mogu da izdrže do 200 kilograma, ali je jasno da će biti svega i svačega u Japanu.
Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju na sve načine pokušavaju da spreče sportiste da se intimiziraju na najvećoj sportskoj smotri. Podelili su 16.000 kondoma i napravili su krevete od recikliranog kartona, u nameri da sportisti ne prave bahanalije.
Ipak, kreveti će moći da izdrže dve osobe, kao i žestoke potrese na njima.

„U današnjoj epizodi lažnih vesti sa Olimpijskih igara - anti-seks kreveti. Navodno su napravljeni da puknu pod iznenadnim pokretima. Ali, sve je laž! Lažne vesti“, poručio je Irac Ris Maklenegan na društvenim mrežama putem video-snimka, dok je skakao po krevetu.

I jasno je da su organizatori na Olimpijskim igrama stavili sport na prvo mesto zbog virusa korona i držanja distance mimo borilišta, jer je poznato da su seksualni odnosi veoma česti u Olimpijskom selu.
Stefan Mitrović u Riju, posle pobede u finalu sa Hrvatskom. - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Srbija do Tokija: Đoković, Delfini i – ko još? /video/
Teoriju o anti-seks krevetima podgrejao je Pol Kelimo, američki dugoprugaš, koji je u jednom od tvitova postavio fotografije soba i kreveta.
Ali, svesni su i organizatori da je mlade ljude na vrhuncu snage u ograničenom prostoru, nemoguće sprečiti da posle svih onih napora izbace stres.
I kreveti mogu da izdrže težinu do 200 kilograma u šta se uklapaju dve osobe, s tim što je ona treća nepoželjna, te da na taj način žele da se spreče bahanalije, blud i razvrat.
„Sproveli smo eksperimente sa spuštanjem tegova na krevet. Sve dok je dvoje ljudi na njemu neće biti nikakvih problema. Ukoliko na njemu bude i treća osoba, on će se automatski srušiti i počinioci će biti kažnjeni“, navodi se u saopštenju organizatora Igara.
A da je seks na Olimpijskim igrama najnormalnija stvar i da je nemoguće zabraniti ga, čak i tokom pandemije virusa korona, o tome je pričala nekada najlepša atletičarka sveta Nemica Suzan Titke.
„Zabrana je smešna. To neće funkcionisati, seks je oduvek problem u Olimpijskom selu. Sportisti na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kada završe sa takmičenjem, svi žele da se oslobode te energije. To je zabava za zabavom, a prisutan je i alkoholo, događa se da sportisti imaju seksualne odnose, a uvek ima onih koji žute za time“, izjavila je lepa Nemica nedavno za Bild.
Ništa od zlata – Srpkinje poražene u finalu Svetskog prvenstva
Trka godine pripala Hamiltonu - Britanac učestvovao u incidentu, kažnjen, pa prvi prošao kroz cilj
Čudo od deteta – Ivana Ilić osvojila srebro i ušla u istoriju Srbije!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala