Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Kako je Novak oduševio Ivana iz Crne Gore /foto/

© AFP 2023 / CHRISTOPHE ARCHAMBAULTNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković je ostavio fenomenalan utisak na crnogorsko stanovništvo tokom kratkog boravka uoči odlaska na Olimpijske igre. Posebno je oduševljen bio frizer Ivan Vukčević koji je emotivno doživeo susret sa najboljim teniserom sveta.
Đoković je posle osvojenog Vimbldona odlučio da ode u Crnu Goru, posetio je Sveti Stefan, a potom je trenirao na terenima u Herceg Novom.
U međuvremenu, došlo je vreme i za šišanje, a izbor je pao na – Ivana.
„Novaka Đokovića pratim od samih početaka. Mogu slobodno reći da sam među najvećim fanovima i ljubiteljima tenisa. Gledajući mečeve, znao sam i da primetim Novakovu frizuru i prokomentarišem kako mu je kosa zahtevna za šišanje. Jednom me je Maja pitala: „Zamisli da nekad ošišaš Novaka!” Ja sam odgovorio: „Ma, nema šanse da se to desi!” Iako sam potajno želio svim srcem i sanjao taj trenutak“, naveo je Ivan.
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Đoković rečima legendarne Hrvatice objasnio odluku odlaska u Japan
Život piše romane...
„Kad sam dobio poziv od svojih prijatelja da zakažu šišanje za Novaka, bio sam u neverici… Nazvao sam Maju i rekao: „Danas sam dobio poziv koji sam celog života čekao. Pogodi kome bih se obradovao najviše posle porodice. Otkazao sam sve tog dana, poranio, kao zapeta puška. Kad se pojavio, izvinio se što malo kasni, a ja sam mu rekao:” Ja na ovaj trenutak čekam 20 godina! Stvorio uspomene za cijeli život. Ošišao sam Novaka pred odlazak na Olimpijske igre u Tokio. Slikali smo se, popričali o sportu i još jednom me uverio da su najveći ljudi najjednostavniji. Novače, hvala ti!“, istakao je Ivan.
Rodžer Federer i Novak Đoković posle finala Vimbldona 2019. godine - Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Dok Federer bude slavio rođendan, Đoković će ponovo pisati istoriju
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.07.2021
Stručnjaci za Sputnjik: Đoković je GOAT
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.07.2021
Đoković podsetio na snove sedmogodišnjeg dečaka iz Srbije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala