Muke po Luki – novi peh za Srbina u Realu

© AP Photo / Paul White Luka Jović
 Luka Jović  - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2021
Pratite nas
Novi peh za Luku Jovića u Real Madridu. Srpski napadač, koji je praktično na novom početku u najvećem klubu na svetu zbog povratka iz Ajntrahta i dolaska novog trenera Karla Ančelotija, doživeo je lakšu povredu i trenira odvojeno od ekipe.
Dvadesetrogodišnji Luka u petak je radio odvojeno od tima, a razlog je povreda butnog mišića, te mu je samim tim otežano da se nametne treneru Ančelotiju za mesto u timu za predstojeću sezonu.
VAR Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2021
Jedan VAR kriv za različite termine u Superligi
I dalje nije poznato koliko će bivši špic Ajntrahta iz Frankfurta i Crvene zvezde morati da radi po specijalnom režimu, ali je jasno da se muke po Luki u prestonici Španije nastavljaju.
Podsetimo, Jović je na startu priprema u „kraljevskom klubu“ ponovo bio na udaru medija na Pirinejima pošto se na „prozivci“ pojavio sa očiglednim viškom kilograma, što pedantnim španskim medijima nije promaklo.
Povreda butnog mišića nesumnjivo je korak unazad za talentovanog Srbina koji nikako da pokaže nesporan fudbalski talenat i golgeterski instinkt, koji je totalno zakazao dok je trener bio Zinedin Zidan.
Jović je do sada za Real odigrao 32 meča i postigao je samo dva gola, dok je po povratku u Ajntraht na samo dve utakmice, i to ulazeći s klupe, postigao tri pogotka.
Srbija je zbog njega patila u Rusiji, a on tvrdi: „Karijera mi je sada savršena“ /video/
Zvezda pred 20.000 navijača bez pobede protiv Vojvodine! /video/
Makedonci hteli da vide čari Amsterdama, pa dobili po džepu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala