„Kada umrem, pospite mi pepeo po Marakani“ - da li će Živi biti ispunjena poslednja želja?

© Foto : Youtube/Sport KlubMilan Živadinović
Milan Živadinović - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2021
Pratite nas
„Ja sam rekao, i već sam savetovao mojoj porodici, kada bude doviđenja ovom životu: društvo, oganj me čeka, pepeo da mi pospete po terenu Zvezde“, poručio je u jednom od intervjua Milan Živadinović, koji je preminuo 17. jula 2021. godine u Beogradu.
Milan Živadinović bio je jedinstven. Njegove antologijske izjave, intervjui u kojima je neretko bilo i takvih bisera, prepričavaće se s kolena na koleno, dugo posle njegovog odlaska „onaj svet“.
Milan Živadinović - Sputnik Srbija, 1920, 17.07.2021
Tužan dan za srpski fudbal: Preminuo legendarni trener Milan Živadinović
Ipak, jedan njegov intervju, koji je dao 2016. godine za emisiju Balkan info posebno će ostati upamćen, a u njegu je popularni Bard izneo i svoju poslednju želju koja ima veze sa Crvenom zvezdom, klubom koji je trenirao, a usko je vezana i za najveći srpski stadion - Marakanu.
„Znate, ima stvari koje su jače od para. Verujte. Pogotovo Zvezda. Ja sam rekao, i već sam se savetovao, mojoj porodici - kada bude doviđenja ovom životu, 'društvo, oganj me čeka, pepeo da mi pospete po terenu Zvezde. Kada igramo protiv Partizana ili nekog velikog kluba iz inostranstva, ja ću da budem na gol-liniji i moj pepeo će samo da skloni loptu sa strane", poručio je tada u zbilji Milan Živadinović.
Na konkretno pitanje voditelja, da li to zaista planira u dogovoru s porodicom da uradi, usledio je Bardov odgovor:
„Nego šta, i to ću uraditi! Jer, ja volim Zvezdu! Ne mogu nikakvi zlikovci tamo da pišu parole da ja ne volim Zvezdu. Ja mogu da kažem šta nije dobro, ali ja volim Zvezdu. Ne mogu ti fanatici da mi kažu da ne poštujem Partizan, jer ja poštujem Partizan i tamo imam prijatelje. To je ono što mi danas malo smeta. Ta isključivost. Ja volim Zvezdu, ali više mrzim Partizan. Ili, obrnuto. Nemoj da se mrzimo, nego daj da budemo džentlmeni. Da uradimo sve da budemo u Evropi, kao što su nekada bili Zvezda i Partizan. A danas nas nigde nema, ispadamo u “, pričao je u pomenutom intervjuu za Balkan info Milan Živadinović.
Ko je bio Bard? – njegove antologijske izjave živeće večno /video/
Jedan VAR kriv za različite termine u Superligi
Zvezda pred 20.000 navijača bez pobede protiv Vojvodine! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala