„Striži“ i „Ruski vitezovi“ napravili šou na nebu/video/

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaAkrobatska grupa „Striži“ u lovcima MiG-29 na avio-spektaklu u čast Dana pobede na aerodromu Kubinka
Akrobatska grupa „Striži“ u lovcima MiG-29 na avio-spektaklu u čast Dana pobede na aerodromu Kubinka - Sputnik Srbija, 1920, 16.07.2021
Pratite nas
Akrobatske grupe „Striži“ i „Ruski vitezovi“ pokazali su novi program letenja sa kojim će nastupiti na Međunarodnoj avionskoj i kosmičkoj izložbi „MAKS-2021“. Piloti izvode figure na najnovijim višenamenskim lovcima MiG-29.
Nastup pilotskih grupa na izložbi „MAKS-2021“ će biti neverovatan šou za gledaoce, ali i demonstracija mogućnosti ruske avijacije. Piloti će izvesti elemente koji pokazuju šta sve mogu avioni.
Tokom ove godine će biti spreman i novi program akrobatskih letova. Piloti grupe „Striži“, koju čini šest posada na lovcima MiG-29, izvode figure kao što su „zvezda“, „koverat“, „strela“, „piramida“, „avion“ i „sinhrona burad“.
Akrobatska grupa „Striži“ u lovcima MiG-29 na avio-spektaklu u čast Dana pobede na aerodromu Kubinka - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2021
Ruski asovi 30 godina bez premca na nebu: „Striži“ slave godišnjicu /video/
Ruski vitezovi“ izvode akrobatske figure na najnovijim višenamenskim avionima Su-35, dok su ranije leteli na avionima Su-27 i Su-30.
Avion Su-35 je avion četvrte generacije koji je deo naoružanja ruske i kineske vojske. Zahvaljujući svojim mogućnostima koje su bliske avionima pete generacije ima i veliki potencijal za izvoz. Su-35 će biti prezentovan na izložbi „MAKS-2021“.
Sve o Rusiji pročitajte ovde.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala