Olimpijski plamen Tokio 2020. - Sputnik Srbija, 1920
Olimpijske igre u Tokiju
Košarka, tenis, odbojka, vaterpolo... Srbija na Olimpijskim igrama u Tokiju ima 86 predstavnika – ko su oni, kada nastupaju i šta se od njih očekuje saznajte uz Sputnjik sport.

Đoković ide na Olimpijske igre: Pakujem se za Tokio!

© AP Photo / Alberto PezzaliNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, objavio je na društvenim mrežama da se pakuje za Tokio i da će se pridružiti našoj reprezentaciji u borbi za medalje na Olimpijskim igrama koje počinju za osam dana.
„S velikim ponosom se pakujem za Tokio i pridružujem našoj reprezentaciji u borbi za najsjajnija odličja na Olimpijskim borilištima. Za mene je igra za Srbiju uvek bila posebna radost i motivacija i daću sve od sebe da nas sve obradujem! Idemooo", napisao je na Tviteru Novak Đoković.
I nema dileme da je ovakva vest u sitne sate i te kako obradovala armiju njegovih fanova i poštovalaca lika i dela Novaka Đokovića.
Podsetimo, prvi reket sveta nema zlato na Olimpijskim igrama, pa je to cilj svih ciljeva na putu da postane najveći svih vremena u istoriji belog sporta, nakon što se izjednačio po broju osvojenih Grend slemova sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom - 20.
Legenda stala u odbranu Đokovića: „Tenis nije rijaliti!“
„Novak ima mnogo novca i sve te sponzore, to što radi dovoljno govori o njemu“
Federer i Nadal su prošlost – ispred Đokovića su tri dame
Fernando Gonzales, Rafael Nadal i Novak Đoković, osvajači olimpijskih medalja u Pekingu 2008. - Sputnik Srbija, 1920, 15.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Đoković poslao dirljivu poruku malom Japancu – i izazvao „bum“ zbog Olimpijskih igara /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala