Završen sastanak u okviru međustranačkog dijaloga u Beogradu, nastavak sutra

© Tanjug / RADE PRELICMeđustranački dijalog srpskih partija u Beogradu sa predstavnicima Evropskog parlamenta
Međustranački dijalog srpskih partija u Beogradu sa predstavnicima Evropskog parlamenta - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2021
Pratite nas
Sastanak predstavnika srpskih stranaka u okviru međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, na kojem su učestvovali i posrednici iz Evropskog parlamenta, završen je večeras u Beogradu, a biće nastavljen sutra razgovorima o medijima.
U dijalogu su učestvovali evropski poslanici Tanja Fajon, Vladimir Bilčik i Knut Flekenštajn, koji su prethodno jutros razgovarali s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a zatim i sa predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom i Knutom Flekenštajnom - Sputnik Srbija, 1920, 09.07.2021
Vučić i Dačić sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu /foto/
Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su iz redova vladajuće većine Sandra Božić, Vladimir Orlić i Dejan Đurđević iz SNS-a, Đorđe Milićević iz SPS-a, predstavnici SVM-a, Jedinstvene Srbije i SDPS-a.
Iz opozicije prisutni su bili generalni sekretar Stranke slobode i pravde Ljuban Panić, predsednik DS-a Zoran Lutovac, PSG-a Pavle Grbović, predsednik ZS-a Nebojša Zelenović, a ispred „Ne davimo Beograd“ Đorđe Pavićević.
Tu su bili i lider SDS-a Boris Tadić, predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik Dosta je bilo Saša Radulović, predsednik LSV-a Nenad Čanak, dok je Tatjana Macura iz SMS-a ranije rekla da danas neće prisustvovati sastanku iz zdravstvenih razloga.
Sutra se očekuje i konferencija za medije, na kojoj će se obratiti predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i predstavnici Evropskog parlamenta, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala