Englezi „pucaju“ od samopouzdanja pred polufinale Evropskog prvenstva

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaGlavni trener fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt na konferenciji za medije u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu
Glavni trener fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt na konferenciji za medije u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2021
Pratite nas
Garet Sauthejt, trener fudbalske reprezentacije Engleske naglasio je da su pripreme za polufinalni meč Evropskog prvenstva njegovog tima sa selekcijom Danske tekle glatko, te da je uzbuđen zbog utakmice pošto se ista igra na velelepnom Vembliju.
Drugo polufinale Evropskog prvenstva u fudbalu između selekcija Engleske i Danske zakazano je za sredu sa početkom od 21 čas, a prenos uživo moći ćete da pratite tekstualnim putem na stranicama Sputnjik sporta. 
Fudbaleri Engleske proslavljaju gol protiv Ukrajine - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2021
110 godina rivalstva
Fudbaleri Engleske nemaju nijedan poraz na prvenstvu i prema rečima trenera Gordi Albiona spremno dočekuju Dance.
„Veoma smo uzbuđeni zbog utakmice, znamo da ćemo imati podršku čitave zemlje i to je veoma dobar osećaj“, rekao je Garet Sautgejt na pres konferenciji.
Strateg Engleza govorio je i o strategiji koju će njegov tim koristiti protiv Danaca, nakon što je već isprobana varijanta sa defanzivna četiri i defanzivnih pet igrača.
„Mislim da smo u poslednje tri godine bili fleksibilni sa taktikom. Uvek moramo da izaberemo onu pravu za svakog protivnika. Danska se dosta promenila tokom turnira. Naši igrači imaju iskustvo protiv drugačijih sistema. Oni znaju kako da igraju protiv njih i kako da pronađu prostor“, objasnio je Sautgejt.
Takođe, Sautgejt je najavio da će imati sve igrače na raspolaganju za utakmicu polufinala, ali da se još uvek dvoumi oko dvojice, trojice igrača u startnoj postavi.
Pogledajte i kako je Kasper Šmajhel, golman reprezentacije Danske, prokomentarisao čuvenu englesku parolu: „Fudbal se vraća kući“:
Morata tragičar – Italija posle penal drame u finalu Evropskog prvenstva!
Urnebesni Italijan u epizodi: „Maziću ga, paziću ga i – nazvaću ga Đordi“ /foto, video/
Ludnica u Argentini – okrvavljeni Mesi likovao zbog penala, fudbaleri vređali novinare! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala