Partizan dobio novo veliko pojačanje!

© Foto : FIBASrpski košarkaš Aleksa Avramović
Srpski košarkaš Aleksa Avramović - Sputnik Srbija, 1920, 06.07.2021
Pratite nas
Aleksa Avramović, srpski reprezentativac, drugo je pojačanje košarkaškog kluba Partizan pod vođstvom Željka Obradovića, objavljeno je na zvaničnom sajtu crno-belih.
Dvadesetšestogodišnji bek, nakon sjajnih partija na kvalifikacionom turniru na kom srpski košarkaši nisu uspeli da obezbede vizu za Tokio, potpisao je ugovor na dve godine sa crno-belima.
Prvo pojačanje Partizana pod kormilom novog-starog trenera, Željka Obradovića, bio je nekadašnji član Crvene zvezde, Kevin Panter, da bi nakon njega vest o Avramovićevom dolasku u Humsku dodatno potpirila nade navijača crno-belih, s obzirom na sjajnu sezonu koju je imao u španskom Estudijantesu.
Srpski košarkaš Aleksa Avramović - Sputnik Srbija, 1920, 05.06.2021
Srpska haubica u Španiji – Avramović za Sputnjik otkriva zašto ne vidi sebe među „večitima“
Ovog momka rođenog u Čačku karakteriše želja da košarkašku afirmaciju stekne van granica Srbije, te je Avramović nakon sezone 2015/2016. kada je nastupao za Borac, odlučio da se otisne u inostrane vode. Pored čačanskog kluba nastupao je za OKK Beograd, Vareze, Unikahu i pomenuti madridski klub.
Avramović je imao ponude da ponovo zaigra u srpskoj košarci, ali kako je nedavno rekao za Sputnjik sport, nije razmišljao u pravcu da zaigra za Partizan ili Crvenu zvezdu.
Međutim, izgleda da ga je povratak najtrofejnijeg evropskog trenera sa kojim je Partizan kao jedini srpski klub u istoriji osvojio Evroligu 1992. godine, naveo da promeni mišljenje i ponovo zaigra u Srbiji.
Srbija ispašta zbog snova dece i roditelja o Americi
Sonja Vasić pozitivna na virus korona
https://rs.sputniknews.com/sport-kosarka/202107051125835094-luka-doncic-na-srpskom-litvanija-olimpijske-igre-kvalifikacije-video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala