„Željko je mamac za igrače, Partizanu je mesto u Evroligi“ /video/

© Foto : KSSMilenko Tepić
Milenko Tepić - Sputnik Srbija, 1920, 04.07.2021
Pratite nas
Milenko Tepić, nekadašnji košarkaš Partizana, rekao je da je povratak legendarnog trenera Željka Obradovića odlična za srpsku košarku, ali pre svega za crno-bele.
Tepić je proteklu sezonu odigrao u Megi, praktično da je bio mentor mladoj ekipi, a po povratku Obradovića u Partizan aktuelizovana je tema i Tepićevog mogućeg vraćanja u crno-beli dres.
„Mnogo vaših kolega me je pitalo to, ali pre svega, drago mi je što se Obradović vratio i on će sigurno svojim renomeom i znanjem podići nivo klupske košarke u Srbiji, a pre svega Partizana“, naveo je Tepić.
Partizan je već dogovorio jedan veliki transfer, u narednom periodu će crno-beli dres nositi Kevin Panter, Amerikanac sa srpskim državljanstvom i bivši košarkaš Crvene zvezde.
„Željko je mamac za mnoge igrače, verujem da će Partizan uspeti da sastavi konkurentan tim i da se vrati na svoje mesto u Evroligi. Partizan je jedan od najvećih košarkaških brendova u Evropi i tamo mu je mesto“.
Tepić je, gostujući u Fan zoni na Trgu Republike u Beogradu, prokomentarisao i dešavanja iz prethodne sezone.
„Jako neobična godina, ali smo srećom u Megi imali minimum igrača pozitivnih na virus korona, što nam je dozvolilo da odigramo sve utakmice u predviđenom terminu. Neobično je bilo igrati pred praznim halama, ali gledajući ukupno sve uslove, mi smo zadovoljni da se igralo. Odlično sam se osećao u Megi, mnogo bolje nego što sam se nadao“, dodao je Tepić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala