Hrvati se vraćaju „doma“? - unapred ih otpisali

© REUTERS / ANTONIO BRONICZlatko Dalić Hrvatska
Zlatko Dalić Hrvatska - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2021
Pratite nas
Fudbaleri Hrvatske i Španije sastaće se od 18 časova u osmini finala Evropskog prvenstva, a ono što je interesantno jeste da su svetske kladionice unapred otpisale aktuelne vicešampione sveta.
Naime, to što su Hrvati pružili najbolju predstavu na turniru onda kada je to bilo najpotrebnije, pobedivši bez problema Škotsku rezultatom 3:1 u 3. kolu grupne faze, očigledno nije bilo dovoljno da ubede bukmejkere da poseduju ozbiljan kvalitet koji bi mogao da eliminiše Špance za turnira.
Italija - Sputnik Srbija, 1920, 28.06.2021
Italijanska klasična romantika za istoriju i Srbi u glavnoj ulozi
I „furija“ se probudila u tom poslednjem meču grupne faze, demoliravši Slovačku - 5:0, a to je bilo dovoljno da četa Luisa Enrikea izraste u apsolutno favorita pred dvoboj s "kockastima".
Selektor Zlatko Dalić neće moći da računa na jednog od najboljih fudbalera Ivana Perišića koji je pozitivan na virus korona, ali opet kvota 6.50 na trijumf Hrvata, naspram kvote 1.50 na Špance je zaista potcenjivanje.
Kao da su svi zaboravili da su Hrvati majstori za velike utakmice, da imaju petlju i da i te kako znaju kako da se nose se pritiskom.
​Svaka čast i Špancima koji preferiraju njihovu tiki-taku bez prestanka, ali ovoga puta bez konkretnih napada na gol protivnika, a tu je i bledi Alvaro Morata koji je u očajnoj formi, pa navijači više nemaju strljenja za njega te su prešli svaku granicu zdravog razuma pretivši njegovoj deci smrću, što je skandalozno i za svaku osudu.
U ponedeljak od 18 časova ostaje da se vidi da li su svetske kladionice napravile kardinalnu grešku kada su otpisale „kockaste“ ili su zaista Španci toliko moćni, samo što to, ne računajući meč s nejjakom Slovačkom, niko nije video...
► Evropa dobija novog šampiona – Belgija eliminisala Portugaliju!
Murinjo zna kako se dobijaju Nemci
► Još jedan veliki problem za Hrvatsku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala