„Usijao mi se telefon od poruka iz Hrvatske“

© AFP 2023 / JOSE MANUEL VIDALDani Olmo
Dani Olmo - Sputnik Srbija, 1920, 26.06.2021
Pratite nas
Dani Olmo, reprezentativac Španije, stekao je reputaciju igrajući za zagrebački Dinamo, ali je sada pred njim zadatak da svoj nacionalni tim odvede do trijumfa nad Hrvatskom, u osmini finala Evropskog prvenstva.
Fudbaleri i navijači Švedske - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2021
Kako su Šveđani iz Rusije šokirali Hrvate /video/
Veliki derbi nas očekuje u prvom kolu nokaut faze, Hrvatska i Španija nisu oduševile tokom grupne faze, ali je to iza njih.
Oba tima moraju da pronađu dodatnu inspiraciju za neophodan rezultat, a Olmu u tome ne pomažu poruke iz Hrvatske, države koja je imala nameru da mu dodeli pasoš i dres svog nacionalnog tima.
„Dobio sam više od stotinu poruka iz Hrvatske, kažu da me vole, ali da mogu da se spakujem i da idem kući. Imam mnogo prijatelja u Hrvatskoj i u tom timu, ovo će za mene biti kao finale Evropskog prvenstva“, naveo je Olmo.
Vezni fudbaler je istakao da mu se telefon usijao od poruka iz Hrvatske.
„Kažu mi da neće znati kako da navijaju protiv mene, ali i da se u ponedeljak vraćam kući. Teško je opisati osećaj, imam tamo mnogo prijatelja. Ali, biću iskren, ja sam jedva čekao da Šveđani postignu gol kako bi se namestilo da se sretnemo sa Hrvatskom“, istakao je Olmo.
Veliki derbi je na programu u ponedeljak od 18.00, a nokaut faza startuje u subotu u istom terminu, duelom Velsa i Danske.
► Komljenović za Sputnjik: „Šestica“ od Holanđana – sramota Jugoslavije za ceo život
► Mađarski huk i potvrda poruke svetu koja je krenula iz Rusije /foto, video/
► Perina rabona: Hrvati imaju... petlju, a mi smo ostali 20.000 milja pod morem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala