Terzić otkrio detalje razgovora sa Vučelićem

© Foto : FK Crvena zvezdaGeneralni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija, 1920, 24.06.2021
Pratite nas
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, prokomentarisao je nedavnu zajedničku inicijativu kluba koji vodi i Partizana upućenu Fudbalskom savezu Srbije, a u vezi sa željom da večiti rivali budu uključeniji u proces donošenja odluka.
Fudbaleri FK Crvena zvezda i FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 21.06.2021
„Zemljotres“ u srpskom fudbalu – Zvezda i Partizan se obratili zajedničkim saopštenjem!
Takva inicijativa je bila iznenađujuća, imajući u vidu da su dva najveća srpska kluba uglavnom na različitim stranama.
„Dugo pričam sa Vučelom (predsednik JSD i FK Partizan Milorad Vučelić), još od zimus da sednemo da razgovaramo. Već par puta sam pričao da treba da sednemo sa Partizanom, da imamo mnogo tema za razgovor, da ćemo se poklopiti u svemu osim oko sudija. Složili smo se da se u tome nećemo nikada složiti, to je normalno, kao Real i Barselona. Sve ostale teme su zajedničke raspored takmičenja, mlađe kategorije, FSS, funkcionisanje, propisi, sve tačke koje smo naveli. Naša prepucavanja koja su prevazišla meru dobrog ukusa, profitirali su ljudi koji nemaju kapacitet da vode ozbiljan sistem kao fudbalski savez“, naveo je Terzić.
Terzić je istakao i da je postojao veliki problem u komunikaciji između klubova.
„Ne samo sada, već unazad mnogo vremena. To je rezultiralo promenom statuta, ukidanjem Zajednice superligaša, neverovatno je da se mi sa gostima drugih klubova ne viđamo. Bilo je dosta tema i poklopili smo u svemu, nadam se da ćemo održati dobre odnose, da se viđamo jednom mesečno, da pričamo o temama poput bonus igrača…“, naveo je Terzić.
On je prokomentarisao i da je Zvezda bila pasivna pri nedavnim promenama u FSS.
„Ne bih želeo da komentarišem ko stvarno rukovodi Savezom. Zvezda smatra da treba da ima dobru komunikaciju sa Savezom i sa Partizanom, jedan partnerski odnos oko svih strateških stvari i smatramo da bi se to toga došlo neophodno je da se raspišu izbori na svim nivoima, nadam se da će do novembra biti novi rukovodioci FSS. Sve ove godine kada smo pravili istorijski uspeh nismo imali komunikaciju sa Savezom, mi se bavimo našim stvarima“, zaključio je Terzić.
► Orban nije gledao utakmicu Mađarske zbog dugihin boja na Alijanc areni
► Pale se mašine – crveno i crno-beli otputovali na pripreme
► Kako su Šveđani iz Rusije šokirali Hrvate /video/
 
 
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala