Novak i Hrvat pravili šou na Majorki – publika u transu /video/

© AP Photo / Andy BrownbillNovak Đoković i Goran Ivanišević
Novak Đoković i Goran Ivanišević - Sputnik Srbija, 1920, 23.06.2021
Pratite nas
Novak Đoković i njegov trener Goran Ivanišević odlučili su da se ludo zabave u egzbicionom susretu, pre nego što je prvi reket sveta odigrao prvi meč u dubl-konkurenciji na travi na turniru na Majorki.
Srbin i Hrvat se fantastično slažu, sa njima je provod zagarantovan, a u to se uverila i publika na Balearskim ostrvima.
Naime, Đoković koji se plasirao u četvrtfinale turnira 250 serije u dubl konkurenciji, pre prvog susreta na turniru na kojem hvata zalet za Vimbldon, napravio je šou u kojem mu je pomogao trener Goran Ivanišević.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2021
Đoković kroz dramu izborio četvrtfinale Majorke!
Nakon što je Novak stigao u Španiju gde su ga nestrpljivo svi očekivali, rešio je da odigra egzibicioni meč sa bratom Markom i trenerom Ivaniševićem, a snimak svega onog što se dešavalo postao je apsolutni hit na internetu i društvenim mrežama.
Nakon jednog servisa iskusnog Gorana Ivaniševića, koji je tokom igračkih dana bio poznat kao neko ko ima jak i precizan servis, Đoković je čučnuo i pokazao mu u šali srednji prst. Ipak, jasno je da je bila reč o šali, te je Hrvat odmah reagovao i dobacio mu:
„Hoćeš da te počeškam po leđima?“ - glasilo je njegovo pitanje upućeno Novaku.
Publika je dešavanja na terenu i odličnu zabavu Srbina i Hrvata nagradila aplauzom i smehom.
 Uostalom, pogledajte na video-snimku kako je sve to zapravo izgledalo.
Novak Đoković je odlično startovao na turniru na Majorki pošto je u tandemu sa Špancem Karlosom Gomes-Ererom pobedio Nikolu Ćaćića i Tomislava Brkića rezultatom 2:1 u setovima, posle velike drame.
Naredna prepreka Srbinu i Špancu biće prvi nosioci Marsel Granoljers i Orasijo Sebaljos.
​Inače, po završetku susreta novinari su pitali Novakovog dubl partnera Karlosa Gomesa-Ereru šta za njega znači što igra u tandemu sa njegovim velikim prijateljem i Španac je iskreno odgovorio.
„To je za mene privilegija“, dok je Novak odgovorio da je za njega zadovoljstvo što je pojavio na Majorki gde je fantastična atmosfera.
► Nadala je samo jedna stvar mogla da razvedri posle Rolan Garosa – Novakov neuspeh
► Američki novinar: Sve je uvek bilo protiv Đokovića
► Rus otkrio Novakov recept: „Đokoviću je Beograd pomogao da uništi sve“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala