Stanojević precrtao osmoricu: Ne smemo da pogrešimo!

© Foto : Youtube/FK Partizan BeogradAleksandar Stanojević, trener FK Partizan
Aleksandar Stanojević, trener FK Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2021
Pratite nas
Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, obavio je u utorak prozivku u „Zemunelu“ na kojoj je „otvorio karte“ u razgovoru za medijima. Iskusni stručnjak poručio je da crno-beli nemaju prava na grešku, kao i da je precrtao sedmoricu, osmoricu fudbalera, dok bi u Humsku narednih dana trebalo da stignu špic i krilni napadač.
Partizan uveliko radi na potpisu dvojice najofanzivnijih fudbalera koji će imati zadatak da pomognu ostatku ekipe da vrati titulu u Humsku, kao i da se tim plasira u Ligu Konferencija.
Alijanc arena - Sputnik Srbija, 1920, 22.06.2021
Rat duginim bojama pred utakmicu: Nemci spremili provokaciju za Mađare, ali je UEFA reagovala
„Ne smemo da pogrešimo sa napadačem, mora da bude proveren. Da imamo neku sigurnost. Istina je za ta dva igrača o kojima je pričao direktor, nadam se da će doći pre tih najavljenih tri-četiri dana, ja očekujem sutra, možda prekosutra. Tu smo, ide u dobrom pravcu, ja sam srećan da smo doveli slobodne igrače na vreme. Nedostaje nam štoper, ako ode Banjak, doveli smo neke mlade igrače, ja sam uvek za to da ako možemo nekog mladog, da zadržimo. Imate i igrače koji imaju ponude, Zdjelar, Lazar Marković. Ja bih voleo da ostanu, ali ako odu, tu ćemo tražiti igrače“, poručio je Stanojević.
Govorio je strateg „parnog valjka" o povratku Danila Pantića, kao i dolasku Saničanina iz Vojvodine.
„Danila Pantića je vratio njegov kvalitet, može da igra na više pozicija, na boku i u veznom redu. Stalno se godinama već traži, stalno je bio na pozajmicama ali uvek sa nekom obavezom prema Čelsiju, sada ima miran status, ne želim da ga opterećujem velikim očekivanjima, ali očekuje da postigne šest-sedam golova, to sam mu zamerio prošle sezone što je dao samo jedan gol. Saničanin je reprezentativac Bosne i Hercegovine, zna našu ligu, ima levu nogu, dobar je u skoku, možemo da igramo sa tri pozadi“, rekao je Aleksandar.
Stanojević je zatim najavio odlazak velikog broja fudbalera.
„Tu je sigurno, sedam, osam igrača koji neće biti sa nama na pripremama. Ja sam pričao sa svima otvoreno. Sa nekim sam pričao koji su tražili razgovor, sa nekima nisam. Ali, pričaćemo otvoreno“.
Uprkos tome što nije imenovao ko je precrtan, Stanojević je ipak imenovao jednog fudbalera za kojeg nema mesta u narednoj sezoni - Bajbek je otpisan, a zatim se osvrnuo na Natha i Sumu.
„Natho je tu, nije sporan. Dovodimo gore dva napadača, jedan će biti klasičan, drugi igra po boku i sredini. Jasno vam je u kom smeru ide, Bajbek je stalno bio u povreda i psihički i fizički, zakasnio je, nije se pojavio na pripremama sad. Suma ima status, ja nijednog momenta neću da se odričem sume, da li će imati minutažu, to zavisi od njega. Imamo i Banjaka, ako ostane možemo da igramo sa tri, ako ode, nemamo nikakv problem“, poručio je trener Partizana.
► „Nisu svi sa 'ić' u prezimenu u Austriji prošli dobro kao ja“
„Zemljotres“ u srpskom fudbalu – Zvezda i Partizan se obratili zajedničkim saopštenjem!
Stepijeva kontra: Razbijen mit o vanzemaljcima i moj zaboravljeni učenik
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala