Trka za najubojitije kopačke /foto/

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaKopačke Evro
Kopačke Evro - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2021
Pratite nas
Solidan broj golova pada na Evropskom prvenstvu, a velike zasluge za to naravno idu strelcima koji su na visokom nivou. Ipak, jasno je da njima savremena sportska obuća i te kako olakšava posao, te je poznato i koja marka je trenutno naubojitija i vodi u trci po broju postignutih golova.
Zdravko Mamić - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2021
Ekskluzivno: Mamić za Sputnjik o „šansama“ Hrvatske, usponu Srbije i prognozama za Evropsko prvenstvo
Čuvena američka kompanija Najki, može da se pohvali činjenicom da je ispred ljutog konkurentna adidasa kada su u pitanju postignuti golovi na Evropskom prvenstvu.
Model „Nike Mercurial Vapor 14“ nose fudbaleri koji su postigli ukupno najveći broj golova. Ukupno 11 pogodaka dali su igrači koji nose Najkijev model kopački - Patrik Šik (2), Andrej Jarmolenko (2), Roman Jaremčuk (2), Torgan Azar (1), Bril Embolo (1), Konor Roberts (1), Kerol Lineti (1), Ezdžan Alioski.
Drugi najproduktivniji model kopački na EP je adidasov „Nemezis 1“,čiji su vlasnici postigli ukupno šest pogodaka. Ćiro Imobile (1), Aron Remzi (1), Tomas Menije (1), Mirančuk (1) i Mur (1).
​Jasno je da će se ove brojke koliko u prvom narednim susretu promeniti, ali svakako jedna zanimljiva statistika koja se povela na društvenim mrežama oko toga koje kopačke su najbolje za davanje golova na Evropskom prvenstvu.
► Holandija u osmini finala – bleda Austrija nemoćna u Amsterdamu
► Slučaj „Eriksen“ je potresao ceo svet – šta uraditi da se to nikada ne ponovi? /foto, video/
► Perina rabona: Od kokoške do Ronalda
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala