Orlovi poleću iz Atine i imaju samo jedan cilj

© Foto : FIBAKošarkaši Srbije
Košarkaši Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 18.06.2021
Pratite nas
Košarkaši Srbije nalaze se u Atini gde će u okviru priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre odigrati tri prijateljske utakmice.
Prva provera „orlova“ pred kvalifikacioni turnir u Beogradu zakazana je za petak od 18 časova, kada će se reprezentacija Srbije sastati sa selekcijom Portorika u okviru „Akropolis kupa“ u Atini.
Potom će odmeriti snage sa košarkašima Meksika u subotu od 16 časova, te domaćinom u nedelju od 19 časova.
U Atinu su otputovali Boban Marjanović, Nemanja Bjelica, Stefan Jović, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Filip Petrušev, Dalibor Ilić i Dragan Milosavljević, dok im se u glavnom gradu Grčke priključio i Nikola Milutinov.
Srpski reprezentativac Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.06.2021
Olimpijske igre u Tokiju
Slučaj „Jokić“ – Muta: I bez Divca smo bili prvaci; Paspalj: Amerikanci su na većim mukama
Za sada je poznato da će za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Beogradu selektoru Igoru Kokoškovu na raspolaganju biti Miloš Teodosić, dok je nastup Miroslava Raduljice, Marka Gudurića, Ognjena Jaramaza i Nemanje Nedovića pod znakom pitanja, zbog povreda, ali se očekuje da budu spremni za put u Tokio ukoliko reprezentacija izbori plasman na Igre.
Podsetimo da je Nikola Jokić u izjavi za Tanjug rekao da nažalost neće moći da se priključi reprezentaciji ni tokom kvalifikacija ni za vreme olimpijskog turnira, ali i da su Aleksej Pokuševski i Alen Smajlagić odlučili da se posvete fizičkoj pripremi za narednu sezonu u NBA ligi.
Poslednja provera „orlova“ pred kvalifikacije u Beogradu biće još jedna prijateljska utakmica protiv selekcije Meksika, 23. juna.
Zašto je Jokić „morao“ da odustane od Srbije – dvaput za četiri godine?
Kokoškov govorio o odluci Jokića da odbije poziv Srbije
Srbija se u najjačem sastavu bori za Igre!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala