„Jednom ratnik – uvek ratnik!“

© Foto : ABA / Mega / Ivica VeselinovDejan Milojević
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 16.06.2021
Pratite nas
Dejan Milojević, srpski košarkaški stručnjak, karijeru će nastaviti u NBA ligi, kao član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 14.06.2021
„Šokiran sam da su to uradili Jokiću“ /video/
Sjajni mladi trener, nekada reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2001. godine, od naredne sezone će biti deo najkvalitetnije lige na svetu i to u ekipi koja ima šampionske ambicije.
Milojević se kroz godine profilisao kao stručnjak koji ima fenomenalan način rada sa mladim igračima i to je demonstrirao u ekipi Mege, koja je u svet plasirala igrače poput Nikole Jokića, Vasilija Micića, Bobana Marjanovića, Goge Bitadzea...
Milojević je prošle godine najavio mogućnost odlaska u NBA ligu, ali je na tom putu isprečila pandemija virusa korona, pa je on prihvatio da tokom sezone preuzme ekipu podgoričke Budućnosti.
Sa crnogorskim timom, za koji je nastupao i kao igrač, stigao je do finala ABA lige, gde je poražen od Crvene zvezde posle pet utakmica, a po završetku sezone dogovorio je odlazak u Ameriku.
To je potvrdio njegov agent Miodrag Ražnatović.
„Kada jednom postaneš košarkaški ratnik, uvek ostaneš košarkaški ratnik! I ja sam neizmerno srećan zbog toga“, naveo je Ražnatović.
Milojević će u Voriorsima imati veoma zanimljiv posao, radiće sa mladim igračima, naročito sa centrom Džejmsom Vajzmenom, koji je prošle godine izabran na draftu i očekuje se da u narednom periodu bude jedan od nosilaca ekipe.
​► U Denveru se priča o Jokiću i Srbiji – uz „zabrinutost“
► Američke zvezde imaju telohranitelje, a Jokić – braću /video/
► Đorđević doneo titulu posle 20 godina – pa nije dobio novi ugovor
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala