Vučić: Od Prištine smo čuli da je Isus rođen 14. februara /video/

© Foto : Instagram/Buducnost SrbijePredsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku u Briselu sa sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žosepom Boreljom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastanku u Briselu sa sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žosepom Boreljom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2021
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu nakon održane nove runde dijaloga Beograda i Prištine da je od prištinske delegacije koju predvodi premijer Aljbin Kurti danas prvi put čuo da je Isus Hrist rođen 14. februara.
„Danas smo od njih čuli da je Isus rođen 14. februara, to nismo znali i prvi put čujemo. A, tog dana je Kurti pobedio na izborima, i to je u redu ako on veruje u to", rekao je Vučić novinarima u Briselu. 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka u Briselu - Sputnik Srbija, 1920, 15.06.2021
Fijasko runde dijaloga Beograda i Prištine u Briselu — Kurti tražio da Vučić prizna Kosovo
On je naglasio da Srbija neće prestati da razgovara o dijalogu, ali da je rezultate današnjeg sastanka izlišno i komentarisati i da apsolutno ništa nije dogovoreno.
„Prvo, albanska delegacija neće ni da razgovara o ispunjavanju obaveza i o formiranju Zajednice srpskih opština. Drugo, traže samo da Beograd prizna nezavisno Kosovo. I treće oni liturgije u srpskim crkvama nazivaju incidentima“.
Vučić je rekao i da nikada nije prisustvovao ovakvom sastanku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala