Modrić arogantnim Englezima: Neću vam otkriti, vidimo se na terenu

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaLuka Modrić
Luka Modrić - Sputnik Srbija, 1920, 13.06.2021
Pratite nas
Oči kompletne fudbalske javnosti u nedelju od 15 časova biće uperene ka Vembliju, gde se u derbiju prvog kola Evropskog prvenstva sastaju Englezi i viceprvaci sveta Hrvati. Luka Modrić kapiten „kockastih“ nazvao je britanske novinare na konferenciji za štampu arogantnim, dodajući da ga to ne dotiče jer je fokusiran isključivo na teren.
Englezi svim silama žele da se osvete Hrvatima za eliminaciju u polufinalu Svetskog prvenstva održanog u Rusiji 2018. godine. Čini se da bolju priliku od ove na Vembliju na otvaranju Grupe D teško da će imati.
Rusija fudbal - Sputnik Srbija, 1920, 13.06.2021
Rusi su pali, ali ne i klečali
Ipak, Hrvate nikada ne smete da potcenite, bez obzira u kakvoj su formi i kojih 11 će istrčati na teren. Kod njih se i te kako zna ko šta radi na terenu, svaka slučajnost je isključena.
I dok svetske kladionice daju daleko veće šanse, a manje kvote na pobedu Kejna i drugova, Dalićevi izabranici ne haju za tako nešto.
Pred medije je dan uoči susreta izašao kapiten „kockastih“ Luka Modrić i britanski novinari su ga upitali da li je pre utakmice Hrvatske i „Gordog Albiona“ na Mundijalu u Hrvatskoj bilo uvreženo mišljenje da su Englezi arogantni.
Jedan od novinara upitao je Luku kako Hrvati planiraju da iskoriste slabosti Engleza...
„Ma, ti bi sada da ti ja sve otkrijem! Sve ćete videti u nedelju na terenu", uzvratio je Modrić.
Interesantno je da su „vatreni“ doneli odluku da na mečeve Evropskog prvenstva putuju iz Hrvatske, a novinare je zanimalo koliko im to predstavlja opterećenje i da li im remeti mir.
„Što se tiče našeg kampa u Rovinju, to za mene nije nikakav problem, imamo naš mir, bez obzira na to što smo u Hrvatskoj. Engleske prognoze i komentari da su bolji u svim segmentima, osim u veznom redu, ne bih komentarisao. Videćemo sve na terenu, on je jedino merilo“, zaključio je Luka Modrić. 
► Eriksen preživeo, Rusija pala za 34 minuta
► Mijatović za Sputnjik: Ceo Balkan uz Makedonce, ne otpisujte Hrvate
► Kiks Švajcarske na startu Evropskog prvenstva!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala