Inter se oglasio o Eriksenu i koroni

© AP Photo / Wolfgang RattayKristijan Eriksen se srušio na terenu
Kristijan Eriksen se srušio na terenu - Sputnik Srbija, 1920, 13.06.2021
Pratite nas
Inter se putem klupskog lekara munjevito oglasio, poručivši da Kristijan Eriksen nije imao virus korona. Jednostavno, na taj način je šampion Italije odlučio da prekine nagađanja da je to razlog zbog kojeg je danski reprezentativac kolabirao u prvom kolu Evropskog prvenstvo protiv Finske.
Romelu Lukaku - Sputnik Srbija, 1920, 13.06.2021
Ljubav, suze i dva gola za Eriksena: „Mnogo sam plakao...“
To što se Kristijan Eriksen iz čista mira samo srušio na teren i dalje je udarna vest u svetu fudbala. I biće i narednih dana, dokle god ne bude poznat uzrok šta se tačno dogodilo sa Dancem, koji ima 29 godina i koji je prošao rigorozne lekarske testove, kao i svi fudbaleri koji su se našli na Evropskom prvenstvu.
Jasno je da narod nagađa, pa su tako brojni komentari na internetu i društvenim mrežama da je sjajni vezista možda preležao Covid-19 i da je novi ozgloglašeni virus ostavio posledice po njegovo srce.
​Ipak, Inter nije želeo da sedi skrštenih ruku, već se klub oglasio i odbacio takvu mogućnost.
„Interov lekar je rekao da Eriksen nikada nije imao Covid i da je uvek prošao sve medicinske testove bez ikakvih problema“, okačio je na Tviteru ugledni italijanski novinar Tankredi Palmeri.
Jasno je da će narednih dana sasvim sigurno biti otkriven uzrok zbog kojeg je savršeno zdravi Kristijan Eriksen završio na travi, te je morao da bude reanimiran i puka je sreća što je preživeo. 
► Kapiten u misiji spasavanja života /foto/
► Rusi su pali, ali ne i klečali
► Dve nacije u dva glasa – za jednog čoveka i pobedu života! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala