„Želeo sam da se osvetim Federeru“

© AP Photo / Darko VojinovicItalijanski teniser Mateo Beretini
Italijanski teniser Mateo Beretini - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2021
Pratite nas
Mateo Beretini, deveti teniser sveta, bio je spreman da se revanšira Rodžeru Federeru za poraze u 2019. godini, međutim, Švajcarac je odlučio da se povuče nakon tri runde na Rolan Garosu.
Beretini je u četvrtfinale prošao bez borbe i priznaje da je bio iznenađen odlukom švajcarskog tenisera da se povuče nakon što je odigrao tri meča.
„Logično da sam bio iznenađen. Već sam se spremao za meč, mislio sam o duelu i želeo sam da se osvetim za prethodna dva poraza. Nažalost, nisam dobio šansu“, kazao je Italijan.
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 09.06.2021
Novakove i Rafine lekcije tinejdžerima
Beretini je poželeo Federeru oporavak rekavši da ga razume jer verovatno i dalje ima manjih problema sa kolenom, te se nada da će im se putevi ponovo ukrstiti na sezoni trave.
Deveti teniser sveta nije imao šansu da se osveti Rodžeru, ali će zato imati priliku da se revanšira Novaku Đokoviću za poraz na Završnom turniru 2019. godine.
Beretini je imao čak tri dana odmora, nešto što se ne dešava na Grend slemovima.
„Nikada mi se nije desilo da imam tri dana pauze na velikom turniru. Odmarao sam, potom trenirao i nadam se da će rezultati biti vidljivi“, rekao je osvajač Srbija opena.
Italijan se nalazi u odličnoj formi, pored titule u Beogradu igrao je i finale Madrida, te Novaka Đokovića očekuje dobar ispit u borbi za polufinale.
Meč Đokovića i Beretinija na programu je u sredu u 20 časova.
​► Medvedev o amerikanizaciji Rolan Garosa: Gde je naš novac?
​► Novakove i Rafine lekcije tinejdžerima
​► Kako je Medvedev prevario „stručnjake“ – legende otkrivaju za Sputnjik
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala