Novakov ludački poen /video/

© AP Photo / Michel EulerNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.06.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, odigrao je potpuno spektakularan meč protiv Lorenca Musetija, 19-godišnjeg Italijana, u osmini finala Rolan Garosa.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.06.2021
Novak je pokazao dva lica za spektakularni preokret!
Đoković je uspeo da se vrati posle prva dva izgubljena seta i da ostvari trijumf, nakon što je njegov rival predao meč u petom setu pri rezultatu 4:0.
Novak je prelomio rivala na startu petog seta, spektakularnom reakcijom je gotovo iz ležećeg položaja uspeo da vrati lopticu na drugu stranu pošto se prethodno okliznuo i na kraju je osvojio taj poen.
Pritom, Đoković je u padu zadobio i povredu kažiprsta desne ruke, koja je morala da bude sanirana medicinskom reakcijom.
Sve to je mogao da izbegne, jednostavnim puštanjem reketa u momentu kada je osetio da gubi tlo pod nogama, ali je njegov ratnički duh bio jači od svega, doneo mu je bol, ali i mnogo veću satisfakciju – osvojen poen.
​Đoković će se u četvrtfinalu Rolan Garosa sastati sa Mateom Beretinijem, koji je do te faze stigao bez borbe, pošto se njegov projektovani rival Rodžer Federer povukao sa takmičenja. 
► Amaterska greška zbog koje je „nastradao“ Federerov legat
► „Negativni vrtlog“ pred Beograd, šok u Parizu, a sada i – raskid
► Crni dan za šampione u Parizu – ispala vlasnica 23 grend slem trofeja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala