„Srce mi se cepa...“ /video/

© AP Photo / Adam HungerDžejms Harden napušta utakmicu protiv Milvokija zbog povrede
Džejms Harden napušta utakmicu protiv Milvokija zbog povrede - Sputnik Srbija, 1920, 06.06.2021
Pratite nas
Američki košarkaš Džejms Harden se povredio na utakmici Bruklin Netsa i doveo pojavljivanje u narednom plej-of meču pod znak pitanja. Uprkos tome, njegova ekipa je savladala Milvoki Bakse rezultatom 115:107. ​„Srce mi se cepa zbog njega“, rekao je trener ekipe Stiv Neš.
Bruklin je poveo protiv Milvokija, ali su njihove šanse za plasmanom u narednu fazu ozbiljno uzdrmane zbog povrede jednog od najboljih igrača na svetu.
Popularni Brada se povredio posle 47 sekundi utakmice, odšetao sa terena i na isti se nije vraćao, a tačna ozbiljnost povrede tetive trenutno je nepoznata.
​„Srce mi se cepa zbog njega. Bio je izuzetno 'naoštren' zbog večerašnje utakmice. Nikada ne želite da videti da se ovo desi nekome ko je spreman da da sve od sebe“, rekao je Stiv Neš, prvi trener Netsa, i dodao da ne zna da li će Harden biti spreman za neki od narednih mečeva, što bi moglo da obeleži ceo ovogodišnji plej-of.
Iako je do kraja utakmice igrao u ozbiljnom hendikepu, Bruklin je uspeo da krajem treće deonice obezbedi prednost od 16 poena.
To im je pomoglo da odbiju seriju od 11:0 u završnici utakmice i meč mirno privedu kraju, pred drugi meč serije koji je na programu u noći između ponedeljka i utorka.
Hardenov izostanak nadoknadili su Kevin Durent, koji je imao 29 poena i deset skokova, i Kajri Irving, koji je imao 25 poena, pet skokova i osam asistencija.
Tadija Dragićević i Miroslav Raduljica - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2021
Kumovi prepuni anegdota: Kako „preživeti“ Marijupolj i da li je Kina – „Mars“? /video/
Istakli su se i Blejk Grifin sa 18 poena i 14 skokova i Džo Heris sa 19 poena.
Drugoj strani nije pomogla partija Janisa Adetokumba od 34 poena i 11 skokova.
Kris Midlton je imao jako loše veče jer je postigao 13 poena uz samo 6/23 iz igre. Bruk Lopez je imao 19, a Džru Holidej 17 poena.
Podsetimo, Hardenu je ovo prvi plej-of sa Bruklinom, pošto je tokom tekuće sezone naterao čelnike Hjuston Roketsa da ga trejduju, nakon što je u Teksasu proveo devet godina.
„Ludi Srbin“ je pokušao da vam kaže...
Šok za „kralja“ – eliminisani aktuelni šampioni!
Bobi solidan kao starter, Lenard sa 45 poena upropastio Dalas i zakazao majstoricu
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala