Liga šampiona: Zvezda ima povlašćeni status, poznati potencijalni protivnici

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaleri Crvene zvezde podižu trofej Kupa Srbije
Fudbaleri Crvene zvezde podižu trofej Kupa Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2021
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde saznali su imena svih potencijalnih protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok će 16. juna saznati sledeću najbitniju informaciju za narednu sezonu.
Zvezda će kvalifikacije za elitno takmičenje naredne sezone početi od drugog kola, što je potvrđeno nakon što je Čelsi savladao Mančester siti u finalu Lige šampiona.
Pored toga su kompletirana sva relevantna evropska klupska takmičenja, pa su postali poznati svi potencijalni rivali šampiona Srbije u drugoj rundi kvalifikacija.
Crveno-beli će imati povlašćeni status i u drugom i u trećem kolu, dok je tako nešto malo verovatno u popularnom plej-ofu, odnosno meču odluke za plasman u LŠ.
​Potencijalni rivali Zvezde u drugom kolu su: Škendija (Makedonija), Slovan (Slovačka), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Žalgiris (Litvanija), Alaškert (Jermenija), Flora (Estonija), Budućnost (Crna Gora), Kairat (Kazahstan), Linkoln (Gibraltar) i Omonija (Kipar).
Darko Pančev - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2021
„Zvezdina kobra“ za Sputnjik: Revakcinacija na godišnjicu Barija
Izabranici Dejana Stankovića će narednu bitnu informaciju o kvalifikacijama za Ligu šampiona dobiti 16. juna, kada je na programu žreb za drugo kolo.
Pojektovani Zvezdini protivnici u trećem kolu su: Ludogorec (Bugarska), Malme (Švedska), Kluž (Rumunija), Legija (Poljska), Šerif (Moldavija) i Ferencvaroš (Mađarska).
Projektovani rivali za plej-of su: Salcburg (Austrija), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Slavija Prag (Češka) i Olimpijakos (Grčka).
Zvezda će narednu sezonu početi upravo drugim kolom kvalifikacija, koje je zakazano za 20, odnosno 21. jul.
Podsetimo, crveno-beli su minulu sezonu u Evropi završili ispadanjem u prvoj nokaut fazu protiv Milana u Ligi Evrope, zbog pravila o golu u gostima, iako je u ukupnom rezultatu bilo 3:3.
Jugović za Sputnjik 30 godina posle Barija: Još uvek sanjam...
Englezi teraju Amerikance, čude se šeiku, ali Rusu moraju da skinu kapu
Piksijeva čista emocija /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala