Ibrahimović izbegao trogodišnju suspenziju

© AP Photo / Antonio CalanniZlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2021
Pratite nas
Evropska kuća fudbala okončala je istragu u slučaju učešća Zlatana Ibrahimovića u vlasništvu onlajn kladionice kaznivši ga sa 50.000 evra, dok će i njegov klub ostati kratak za 30.500 dolara.
Zlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2021
E, to je Zlatan – spasao Zvezdu, a sebe „zakopao“
Velika prašina podigla se sa pojavom vesti da kompanija u vlasništvu ikone svetskog fudbala „Anuon AB“ poseduje 10 odsto poznate kladionice „Bethard“ čije je sedište na Malti.
Ibrahimovićeva veza sa ovom kladionicom mogla je da ga košta trogodišnje zabrane bavljenja fudbalom jer po pravilima FIFA i UEFA igračima nisu dozvoljeni finansijski interesi u kompanijama za kockanje, s obzirom na to da je Evropska kuća fudbala pokrenula istragu uvezi sa tadašnjim navodima švedskih medija.
Istraga je u međuvremenu okončana, te je odlučeno da Šveđanin bude kažnjen samo novčano, čime je uspeo da spase poslednje godine svoje impresivne fudbalske karijere. Takođe, Ibrahimović će morati da prekine saradnju sa kladioničarskom kompanijom.
Fudbalski klub Milan takođe će morati da plati kaznu u iznosu od 30.500 dolara.
Zlatan je potpisao novi ugovor sa roso-nerima prošlog vikenda, te će bar još jednom nastupati u Ligi šampiona pošto je njegov tim aktuelnu sezonu završio iza Intera na drugom mestu tabele Serije A.
Dok Savo gleda Novaka...
Ne okreći se, sine!
Đavoli pali posle drame u Gdanjsku – najveći uspeh u istoriji Žute podmornice! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala